Neler Yeni

Mantıklı arkadaşlar bakabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
jony
Lise 12 sınıfa gidiyorum son sene staj var ve yaklaşık 40 gün işe gitmem gerekiyo ama gitmek istemiyorum açığa geçmek mantıklı mı yoksa 40 gün işem mi gidiyim

ERENN1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ahmet eren
40 gün yaz stajı knkm o kadar zor olamazan yani ben okul dönemi boyunca yaptım yani o kadarda sıkıntılı bişey değil staj(yaptığın yere göre değişir tabi orasi ayrı mesele)

SAGE

80+
Neden gitmek istemiyorsunuz. Staj yaptığınızda sahada birebir pratik yaparak tecrübe elde etmiş olursunuz. Hangi bölüm bilmiyorum ama okulda öğretilen ile o işin gerçek hayattaki işleyişi çoğu zaman farklı oluyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
jony
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden gitmek istemiyorsunuz. Staj yaptığınızda sahada birebir pratik yaparak tecrübe elde etmiş olursunuz. Hangi bölüm bilmiyorum ama okulda öğretilen ile o işin gerçek hattaki işleyişi çoğu zaman farklı oluyor.
Yolu çok uzun geliyo 1 saat yolu var dönüşse bı saat bide neden bilmiyorum çok sıkılıyorum işse

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Yolu çok uzun geliyo 1 saat yolu var dönüşse bı saat bide neden bilmiyorum çok sıkılıyorum işse
Günlük sabah akşam 1.30 saat trafik ve yol çekiyorum şümdi çekmesen yarın fabrikaya falan veya başka bir iş o yolu zaten çekeceksin en azından mesleğin olur hayatının 40 günü bir ömrünü belirleyecek

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Ali
Zamanında staja gittiğim günler gözümde canlandı. İşi öğretmeyen saygı değer yöneyicilerim notuna 100 verip arkamdan zaten çalışmıyor demişlerdi.

Bütün gün dışarlarda evrak işleri için koşuşturmam yetmiyormuş. Muhasebe onların olsun. İyi ki stajımı yapıp çıkmışım. Şimdi bütün Türkiye'yi gezip yiyip içiyorum. Onlar ofisinden beni takip ediyorlar. Hepsi birer tecrübe güzel kardeşim.

lewzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet
Lise 12 sınıfa gidiyorum son sene staj var ve yaklaşık 40 gün işe gitmem gerekiyo ama gitmek istemiyorum açığa geçmek mantıklı mı yoksa 40 gün işem mi gidiyim
ben 3 senedir staj yapıyorum ve son senem düzgün bir firmada düzgün insanlarla çalıştığında zevk bile alıcaksın bence git

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
jony
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 3 senedir staj yapıyorum ve son senem düzgün bir firmada düzgün insanlarla çalıştığında zevk bile alıcaksın bence git
Hepinize teşekkür ederim iki dakikada fikrimi değitirdiniz cuma günü iş yerime gidicem

xTURANN

80+ Silver
12.Sınıfta 2 Dönem Boyunca Haftada 3 Gün Staj Yaptım. Neredeyse her gün 10 - 30 Kilo Ağırlığında Şeyler Taşıdım.

Sonuç ;
Fabrika Hayatını Öğrendim. İş Konusunda da kendimce %5'lik bi ilerleme kaydettim.

Sırf bu bile CV'de 1 değil 2-0 falan önde başlatıyor seni.

Tavsiyem, 40 günlük staja git. Ulaşım için fabrika servisi kullanmıyorsan evet sıkıcı olabilir ama kullanıyorsan tak kulaklığı uyu. Hafta da 5 gün şeklinde sürecekse bu 40 günlük staj, ne yap ne et dayan ve git.

lewzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet
Hepinize teşekkür ederim iki dakikada fikrimi değitirdiniz cuma günü iş yerime gidicem
önemli olan iş öğrenmek ve çalışmak tabii ki ama emin ol güzel ahlaklı egolu insanlarla çalıştığın zaman zevk almazsın başarılı bir staj hayatın olur umarım

Gird4p

80+
Çalışmaktan kaçma, işe git. Bugün yaptığın 1 günlük iş yarın seni başkalarının önüne atar. Mesele başkalarının önüne geçmek de değil. Dünkü senden daha bilgili bir sen olursun kendini geliştirmek böyle bir şey. Git bir ortam gör. 40 gün işten kaçmak için açığa geçen adamdan bi cacık olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,787
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom