- Reaksiyon skoru
 - 36

Lise 12 sınıfa gidiyorum son sene staj var ve yaklaşık 40 gün işe gitmem gerekiyo ama gitmek istemiyorum açığa geçmek mantıklı mı yoksa 40 gün işem mi gidiyim

Açığa eskisi gibi kolay geçilmiyor ama bence yap derim işi öğrenme tecrübe açısındanLise 12 sınıfa gidiyorum son sene staj var ve yaklaşık 40 gün işe gitmem gerekiyo ama gitmek istemiyorum açığa geçmek mantıklı mı yoksa 40 gün işem mi gidiyim
Yolu çok uzun geliyo 1 saat yolu var dönüşse bı saat bide neden bilmiyorum çok sıkılıyorum işseNeden gitmek istemiyorsunuz. Staj yaptığınızda sahada birebir pratik yaparak tecrübe elde etmiş olursunuz. Hangi bölüm bilmiyorum ama okulda öğretilen ile o işin gerçek hattaki işleyişi çoğu zaman farklı oluyor.
Günlük sabah akşam 1.30 saat trafik ve yol çekiyorum şümdi çekmesen yarın fabrikaya falan veya başka bir iş o yolu zaten çekeceksin en azından mesleğin olur hayatının 40 günü bir ömrünü belirleyecekYolu çok uzun geliyo 1 saat yolu var dönüşse bı saat bide neden bilmiyorum çok sıkılıyorum işse
ben 3 senedir staj yapıyorum ve son senem düzgün bir firmada düzgün insanlarla çalıştığında zevk bile alıcaksın bence gitLise 12 sınıfa gidiyorum son sene staj var ve yaklaşık 40 gün işe gitmem gerekiyo ama gitmek istemiyorum açığa geçmek mantıklı mı yoksa 40 gün işem mi gidiyim
Hepinize teşekkür ederim iki dakikada fikrimi değitirdiniz cuma günü iş yerime gidicemben 3 senedir staj yapıyorum ve son senem düzgün bir firmada düzgün insanlarla çalıştığında zevk bile alıcaksın bence git
önemli olan iş öğrenmek ve çalışmak tabii ki ama emin ol güzel ahlaklı egolu insanlarla çalıştığın zaman zevk almazsın başarılı bir staj hayatın olur umarımHepinize teşekkür ederim iki dakikada fikrimi değitirdiniz cuma günü iş yerime gidicem
yol uzak veya staj yaptığın yer ile sorun olursa hocanla konuşup değitirebiliyorsunYolu çok uzun geliyo 1 saat yolu var dönüşse bı saat bide neden bilmiyorum çok sıkılıyorum işse