Neler Yeni

MANTİS 6800 AMD Ekran kartı driver sorunu

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Buğra Bozlak
Arkadaşlar bu AMD rx6800 kart ile aldığım günden beri sıkıntı yaşıyorum.
Sıkıntı şu driver kuruyorum temiz bı sekilde Windows update başka bişey kuruyo galiba bozuyor.
Oyun oynarken siyah ekran aldım bir kere devamlı her açılışta Windows mavi ekran verip hata kodu yaziyo.
En son şuan sıfırdan Windows10 kurdum ve update i kapattım tamamen kendim kurdum bütün driverlari.
Benim gibi sıkıntı yaşayan var mı ?
Wattman bu mu oluyor ?
Windows mavi ekran vermesi ekran kartyla mi alakalı çıldırıcam...
Aynı sisteme sahibim hernagi bir sorun yaşamadım yanlış kurma yada yazılım hatası yaşama şansınız var mı

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Bende nividia da benzer sorun yasadim, amd alakali degil beyler

Omerfk06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer
Bende nividia da benzer sorun yasadim, amd alakali degil beyler
Kardeşim Nvidia da hangi ekran kartı driverinda sıkıntı yaşadın????
Ben Nvidia kullanıp driver sorunu yaşayan görmüyorum hic
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sisteme sahibim hernagi bir sorun yaşamadım yanlış kurma yada yazılım hatası yaşama şansınız var mı
En çok önerilen driveri kuruyorum 22.5.1 sonra Adrenalin Software yazılımı acilmiyo Windows update güncelliyo farklı driveri üstüne kuruyo ohoo daha sayayım mi

Şimdi sen hangi driver kurdun Windows güncelleme yaptıktan sonra mi kurdun önce mi kurdun

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Buğra Bozlak

En çok önerilen driveri kuruyorum 22.5.1 sonra Adrenalin Software yazılımı acilmiyo Windows update güncelliyo farklı driveri üstüne kuruyo ohoo daha sayayım mi

Şimdi sen hangi driver kurdun Windows güncelleme yaptıktan sonra mi kurdun önce mi kurdun
Önce

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Fanboy olduğun için göremiyorsundur boşver

Omerfk06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer
Fanboy falan değilim dünya kadar para veriyoruz bide üstüne stres yaşıyoruz sırf 10 15 FPS fazla alacaz diye... driver kuruyoruz Win10 uyumsuz adrenalin acilmiyo. Biranda ekran donması oluyo yani ben sıkıntı yaşamasam niye AMD sıkıntılı driver da diyeyim.

maxell37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Fanboy falan değilim dünya kadar para veriyoruz bide üstüne stres yaşıyoruz sırf 10 15 FPS fazla alacaz diye... driver kuruyoruz Win10 uyumsuz adrenalin acilmiyo. Biranda ekran donması oluyo yani ben sıkıntı yaşamasam niye AMD sıkıntılı driver da diyeyim.
Aynı sistem bendede var.bir hafta oldu bir sıkıntı yok. Sen sorunu halletinmi yoksa devam ediyormu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom