JESKOOO
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Konu başlıktaki gibi, bütçe 3.5k ve %75 boyutunda klavye bakıyorum. Renk fark etmez ama beyaz olursa daha iyi olur. Kendi bulduğum birkaç klavye şunlar:
1.
meyergaming.com
2.
3. (en yakın olduğum seçenek bu)
wraithesports.com
Klavyeler bu şekilde, 3. seçenek dediğim gibi en sıcak baktığım fakat siteye yeni eklenmiş ve internette herhangi bir inceleme videosu da bulamadım. Farklı önerilerinize de açığım.
1.
Attack Shark R85 HE Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch]
Attack Shark R85 HE Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
2.
Aula Hero 84 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Black King Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Beyaz : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula Hero 84 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Black King Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Beyaz : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
3. (en yakın olduğum seçenek bu)
Darmoshark Top75 HE Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavyeler bu şekilde, 3. seçenek dediğim gibi en sıcak baktığım fakat siteye yeni eklenmiş ve internette herhangi bir inceleme videosu da bulamadım. Farklı önerilerinize de açığım.