tam değil 98lik arada ki boyut farkıHocam klavye kötü gozukmuyo ama masam aşırı küçük o yüzden tam klavye dusunmuyorum.
tam değil 98lik arada ki boyut farkıHocam klavye kötü gozukmuyo ama masam aşırı küçük o yüzden tam klavye dusunmuyorum.
Teşekkürler hocam. Tuşları ışık geçirmeyen modelleri eledim şimdilik. Aula aldım. Tuşları göremedim ya akşam. İade etmek durumunda kaldım. Yoksa F75 İso benim için idealdi. Türkçeydi üstelik. Kafam da çok karıştı. Mantetik mi alsam diye düşünüyorum. Rekabetçi de oynamam hiç. Bakalım olmadı biraz daha yeni model beklerim.m1 v5 aldım şuan seçim yapacak olsam bunu seçerdim
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
hayırlı olsunda rengi çok kötü değil mi yalnız? gözlerim hipnoz olur buna bakmaktan![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bu klavyeyi sipariş ettim arkadaşlar hem bütçemden para arttırmış oldum hem de ilk manyetik klavyemi deneyimlemiş olacağım.