Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ahmet Taşlıova

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Merhaba kızım da ben de aynı pc üzerinden maono pd200x aktif olarak kullanıyoruz, hem video çekimlerinde hem de interaktif egitimlerde baya faydasını görüyoruz, şuana değin bir sorun yaşamadık
Cevap icin tesekkur ediyorum.

Aşağıdaki ürünle birlikte PC'ye bağlanabilir mi, ben asıl onu merak etmiştim. Yani ses kartı ile kullanilmali demiş bilen kişiler, ses kartı olarak bu uygun olabilir mi?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ahmet Taşlıova
Rica ederim,
Konu sahibi arkadaşın belirttiği mikrofon için sizin gönderdiğiniz linkteki ses kartı PC ye bağlanabiliyor mu veya uyumlu mudur inanın bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem..
Fakat benim kullandığım mikrofon modelinin her ses kartına uyumlu olduğuna dair genel bilgi içeriği okuduğumu hatırlıyorum.
Basit bir mantık yürütürsek bendeki mikrofon ses kartlarına uyum konusunda sıkıntı yaşatmıyorsa mantık olarak ses kartının da PC desteğinin de olması gerekiyor diye düşünüyorum. Ama burada asıl soru şu, belirttiğiniz ses kartı PC ye bağlanabiliyor mu? PC de kullandığınız anakart destekliyorsa neden olmasın diyesim geliyor şahsen...Tabi ses kartının uyumlu PC bağlantısı aparatı varsa..
Gönderdiğiniz linkteki ürünün resimlerinden sonuncusundaki ekran görüntüsünde yazılanlardan anladığım; bu ses kartının PC desteğinin Intel ve AMD anakartlarıyla var olduğu ve uyumlu olduğu yönünde.
Fakat oyun ses mix özelliğini sadece PS4 ve PS5 de sağladığı yönünde bilgi geçilmiş, siz de incelersiniz diye ekte resmi de gönderiyorum

Ekler

• 10442bf3.jpeg
    10442bf3.jpeg
    528.8 KB · Hit: 33

Gurkanpiro

80+ Platinum
Cevap icin tesekkur ediyorum.

Aşağıdaki ürünle birlikte PC'ye bağlanabilir mi, ben asıl onu merak etmiştim. Yani ses kartı ile kullanilmali demiş bilen kişiler, ses kartı olarak bu uygun olabilir mi?

Bu ürün connectgame de mevcut ama alırsan garantisiz düşüncen

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Kerem Eldes

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Bu ürün connectgame de mevcut ama alırsan garantisiz düşüncen
Bu urun bende var zaten hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim,
Konu sahibi arkadaşın belirttiği mikrofon için sizin gönderdiğiniz linkteki ses kartı PC ye bağlanabiliyor mu veya uyumlu mudur inanın bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem..
Fakat benim kullandığım mikrofon modelinin her ses kartına uyumlu olduğuna dair genel bilgi içeriği okuduğumu hatırlıyorum.
Basit bir mantık yürütürsek bendeki mikrofon ses kartlarına uyum konusunda sıkıntı yaşatmıyorsa mantık olarak ses kartının da PC desteğinin de olması gerekiyor diye düşünüyorum. Ama burada asıl soru şu, belirttiğiniz ses kartı PC ye bağlanabiliyor mu? PC de kullandığınız anakart destekliyorsa neden olmasın diyesim geliyor şahsen...Tabi ses kartının uyumlu PC bağlantısı aparatı varsa..
Gönderdiğiniz linkteki ürünün resimlerinden sonuncusundaki ekran görüntüsünde yazılanlardan anladığım; bu ses kartının PC desteğinin Intel ve AMD anakartlarıyla var olduğu ve uyumlu olduğu yönünde.
Fakat oyun ses mix özelliğini sadece PS4 ve PS5 de sağladığı yönünde bilgi geçilmiş, siz de incelersiniz diye ekte resmi de gönderiyorum

Tekrar tesekkur ediyorum cevap icin. Almadan once baska cevaplari da bekleyecegim. PC ile guzelce kullanabileceksem bu atmis oldugum harici ses karti ile, alirim gider muhtemelen. Konuyu cok az bildigimden cesaret edemiyorum direkt olarak almaya.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ahmet Taşlıova
Bu urun bende var zaten hocam :)

Tekrar tesekkur ediyorum cevap icin. Almadan once baska cevaplari da bekleyecegim. PC ile guzelce kullanabileceksem bu atmis oldugum harici ses karti ile, alirim gider muhtemelen. Konuyu cok az bildigimden cesaret edemiyorum direkt olarak almaya.
Hayırlısı olsun :)

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Lloyd
Bir süredir forumda aktif olamadım dostlar, o sırada bitmiş indirim. Alan varsa hayırlı olsun herkese.

maono pd200x kullanıyorum çok iyi bir model. Stand bulmak sıkıntı
Kutusunun içinden 5/8"den 3/8"e adaptör çıkıyor. Piyasadaki hemen hemen her boom arm'a uyum sağlayacaktır.

Hocam ucuza ses kartı önerebilceniz mi ?

Hocamlar mikrofona 1k falan verebilirim öyle profesyonel beklentim de yok arkadaşlarla konuşmak, valorantta ses açmak içn kullanıcam ne önerirsiniz ? Böyle profesyondl şeylere ihtiyacım yok.
Düşük bütçede f/p olan seçenekleri sıralayayım:

Müzik işleri için de uygun:

Daha çok yayın/podcast için:

İlla ses kartına ihtiyaç yoksa Maono PD200X tercih edip USB ile bağlayıp da kullanabilirsin.
Boom arm nasıl dahil düz PM320 modelinde dahil değil ki PM320S modelinde dahil?Ayrıca olması gereken fiyatlarda 2000 lirada satılması absürtmüş.Bir şey çok satınca Türk firmaları hemen zam yapıyor.
Ürünün tüm fotoğraflarında standa takılı görünüyordu, o yüzden öyle düşündüm. Kutu açılımlarına baktım. Bazılarından PM320 modelin kutuya dahilken bazılarında stand gönderilmemiş.
Buradaki videoda PM320 serisi mikrofonda kutudan stand da çıkıyor. İlginç doğrusu.

Olması gereken fiyat falan değil bu arada. Kendi sitesinde PM320T modeli 66$'dan satılıyor; ekstradan pop filter, shock mount, tripod falan var sadece. Globalde de düz 320'nin 60$'dan aşağı satıldığını görmedim. Gördüysen de linkini paylaş bakalım. Ama ben diyeyim; güzel bir indirimde taş çatlasın 40-45$'a falan bulursun.
Burada aldığımız fiyat ile 30$ ediyor. Bak bakalım TR'de bu fiyata PM320'nin yanından bile geçecek performansta mikrofon bulabiliyor musun?

Buna uygun pop filter link varmı
Ürünün patlamalara karşı iyi sonuç veriyor ama ileri süreçte shock mount gerekli olabilir. Ucuz yollu herhangi birisini tercih edebilirsin.

Arkadaslar bende su arkadas var.

Bu mikrofonu alırsam pc'ye bağlama şansım var mıdır? Düşünmem gereken ek bir şey var mıdır, bir de?
@Lloydˢᵗᵉʳ @valhalla @Matt Murdock @Respiky

Video kaydetmeyi dusunuyorum bu arada, mikrofonun kullanim amaci da o olacak.
48V phantom power ve XLR'dan 3.5mm'ye kablo gerekecektir. Duruma göre preamp de lazım olabilir hatta, test etmek lazım.

Podcast için uygun mu bu mikrofon
Ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir. Ancak Maono PD200X podcast için daha iyi bir tercih olur. Bütçe yine 1K civarıysa ve elinde ses kartı mevcutsa PD100 de tercih edebilirsin.

Nerld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Eren
Bir süredir forumda aktif olamadım dostlar, o sırada bitmiş indirim. Alan varsa hayırlı olsun herkese.

Kutusunun içinden 5/8"den 3/8"e adaptör çıkıyor. Piyasadaki hemen hemen her boom arm'a uyum sağlayacaktır.

Düşük bütçede f/p olan seçenekleri sıralayayım:

Müzik işleri için de uygun:

Daha çok yayın/podcast için:

İlla ses kartına ihtiyaç yoksa Maono PD200X tercih edip USB ile bağlayıp da kullanabilirsin.

Ürünün tüm fotoğraflarında standa takılı görünüyordu, o yüzden öyle düşündüm. Kutu açılımlarına baktım. Bazılarından PM320 modelin kutuya dahilken bazılarında stand gönderilmemiş.
Buradaki videoda PM320 serisi mikrofonda kutudan stand da çıkıyor. İlginç doğrusu.

Olması gereken fiyat falan değil bu arada. Kendi sitesinde PM320T modeli 66$'dan satılıyor; ekstradan pop filter, shock mount, tripod falan var sadece. Globalde de düz 320'nin 60$'dan aşağı satıldığını görmedim. Gördüysen de linkini paylaş bakalım. Ama ben diyeyim; güzel bir indirimde taş çatlasın 40-45$'a falan bulursun.
Burada aldığımız fiyat ile 30$ ediyor. Bak bakalım TR'de bu fiyata PM320'nin yanından bile geçecek performansta mikrofon bulabiliyor musun?

Ürünün patlamalara karşı iyi sonuç veriyor ama ileri süreçte shock mount gerekli olabilir. Ucuz yollu herhangi birisini tercih edebilirsin.

48V phantom power ve XLR'dan 3.5mm'ye kablo gerekecektir. Duruma göre preamp de lazım olabilir hatta, test etmek lazım.

Ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir. Ancak Maono PD200X podcast için daha iyi bir tercih olur. Bütçe yine 1K civarıysa ve elinde ses kartı mevcutsa PD100 de tercih edebilirsin.

2000 Filipin pesosu yani 1232 liraya satılıyor.. Ayrıca fiyatına göre en iyisi olabilir,ben normal fiyatı dedim öyle 2000 liralık bir mikrofon değil o fahiş fiyatmış ki 2000 lira üstüne buna karşı tercih edilebilecek başka modeller de var örneğin pd100 ya da pd200x ya da gxt 256. Boom armın da çıktığını sanmıyorum ama alan arkadaşlar yazsınlar merak ettim.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Lloyd

2000 Filipin pesosu yani 1232 liraya satılıyor.. Ayrıca fiyatına göre en iyisi olabilir,ben normal fiyatı dedim öyle 2000 liralık bir mikrofon değil o fahiş fiyatmış ki 2000 lira üstüne buna karşı tercih edilebilecek başka modeller de var örneğin pd100 ya da pd200x ya da gxt 256. Boom armın da çıktığını sanmıyorum ama alan arkadaşlar yazsınlar merak ettim.
Nerelere gönderim yapılıyor ve vergi eklenince ne kadar ediyor ona bakmak lazım. Global derken Amazon, Aliexpress vs. gibi sitelerden bahsediyorum. Filipinliler 1232₺'ye alıyorsa bile bir şey ifade etmiyor. Sonuç olarak global satış fiyatından çok daha ucuza alıyoruz. Alıyorduk daha doğrusu, bitti indirim.
Bir kere PM320 GXT 256'dan bariz daha iyi, PD100'den de birazcık daha iyi ses veriyor; PD200X de forumda en çok önerdiğim ürünlerden biridir ve 500₺ daha fazla. HyperX, Fifine, Razer gibi daha birçok markanın ürünlerinin fahiş fiyatlara satıldığı ve mikrofonların çoğunun gereksiz zamlandığı güncel piyasada; kondenser XLR arayanlara bu mikrofon için 2000₺ normal fiyat kalıyor çünkü müzik yapanlar için yine piyasadaki makul seçeneklerden biri olarak duruyor hala. İyi bir fiyat değil kesinlikle, tavsiye etmem zaten ama indirimdeyken satıldığı 1088₺ fiyat olması gereken değil işte bunu söylüyorum. Çok iyi bir fiyat.

Boom arm mevzusuna alanların verdiği infoya göre bakacağız, çıkmıyor olabilir. Satıcıya da bağlı bir durum.

Top Bottom