- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sunta çok istemıyorum yaptırmışken sağlam yaptırayım diyorum.Ceviz ya da mdf olabilir.Kalın mdflerde sıkıntı yaşamazsınız hocam. Sunta olursa aynı şeyi söyleyemem ama![]()
Sunta çok istemıyorum yaptırmışken sağlam yaptırayım diyorum.Ceviz ya da mdf olabilir.Kalın mdflerde sıkıntı yaşamazsınız hocam. Sunta olursa aynı şeyi söyleyemem ama![]()
İstanbul her zamanki gibi anlaşılan hocam. Ben ankaradayım dediğim fiyatlara rahat bulurdun burda olsan. Yinede gidip mdf tabla olarak sormanda fayda var işçilik alamazlar ondan.İstanbulda o kadar ucuza bulabileceğimi sanmıyorum.Mdf masa 6 cevize 6.5 diye belirtti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek 2 kişiye sormadım.Minimum olarak bunu belirttiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşçilikte de bir şey yok aslında.Sadece birkaç vida atılacak onu ben de yaparım fakat malzeme olarak sağlam bir şey arıyorum.
İstanbul avrupa içi ise tanıdığınızla iletişime geçebilir miyim?Hocam 2 ay önce 180x70 mdf demir ayak masayı 2.000Tl ye yaptırdım ancak tanıdık olduğu için işçilik çok düşük aldılar. Tanıdık olmasaydı ortalama 3-4k ya yaparlardı. İnternetteki birçok mağaza sunta kullanıyor, o yüzden fiyatları düşük. Zaten benim yaptırdığım masayı sunta yaptırsam 700-800Tl ye gelirdi. Neyse konuya döneyim.
Senin ayağa ihtiyacın yokmuş gidip plaka halinde kaplı mdf veya sunta alıp onu kestirirsen işini rahat bir şekilde ucuza çözersin.