Neler Yeni

Yardım Marangozda yaptıracağım acil yardım lütfen

L masa yaptıracam. Masanın üstüne 2 monitör + ups + bilgisayar kasası koyacam. Monitörlerin biri 32 inç diğeri 24 inç. Alt tarafa bir foto bıraktım. Her bir kısmı sayı ile belirttim. 3 ve 4 numaralı bölüme kasa ve upsyi koymayı düşünüyorum. 1 ve 2 numaralı bölüme de monitörleri koyacam. O sayıların uzunlukları sizce kaç olmalı benim kullanım durumuma göre fikir verir misiniz ?

Ekler

• 2.png
    2.png
    1.2 MB · Hit: 41

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin
L masa yaptıracam. Masanın üstüne 2 monitör + ups + bilgisayar kasası koyacam. Monitörlerin biri 32 inç diğeri 24 inç. Alt tarafa bir foto bıraktım. Her bir kısmı sayı ile belirttim. 3 ve 4 numaralı bölüme kasa ve upsyi koymayı düşünüyorum. 1 ve 2 numaralı bölüme de monitörleri koyacam. O sayıların uzunlukları sizce kaç olmalı benim kullanım durumuma göre fikir verir misiniz ?
marangoz çok fazla para talep edecektir aradığın çlçülerde bir masabul ondan 2 adet al bence

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
en az 70 cm genişlikte yaptır 2ve 4ü

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin
Hocam 5-10 bin lira arasına yapıyorlar sıkıntı değil benim için. Aradığım tarzda masa bulamadım internette. Mecbur yaptıracam
anladım o zaman ayakları sağlam olsun ve masanın kalınlığıda bir tık fazla olsun ki kasa monitör gibi ağır şeyleri koyunca çökme yapmasın

• Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım o zaman ayakları sağlam olsun ve masanın kalınlığıda bir tık fazla olsun ki kasa monitör gibi ağır şeyleri koyunca çökme yapmasın
Onları söyleyecem hocam ustaya. MDF yaptıracam zaten. Bir de extradan dediğiniz gibi destek falan attırırım. Heralde çökme falan olmaz inşallah. Benim bilgim olmadığı için ustaya direkt olarak sağlam kalın bir şey yap dicem sallanmasın falan dicem. Anlar o heralde.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin
Onları söyleyecem hocam ustaya. MDF yaptıracam zaten. Bir de extradan dediğiniz gibi destek falan attırırım. Heralde çökme falan olmaz inşallah. Benim bilgim olmadığı için ustaya direkt olarak sağlam kalın bir şey yap dicem sallanmasın falan dicem. Anlar o heralde.
evet bütçe sorununuzda yoksa sizin için sorun olmayacaktır zaten ama peşin para konuşmayın iş başlamadan %50 ödeyin iş bitince kalanını ödeyin yoksa işinizi geçiktirirler

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801