Neler Yeni

160 cm masa yeterli mi acil yardım lütfen

Bünyamina

80+ Platinum

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Alacağım masanın genişliği 160 cm. 2 monitör koyacam kasayı koymayacam. Monitörlerin biri 32 inç diğeri 27 inç. 32 inç olan 71 cm genişlikte. 27 inç olan 61 cm. Yan yana koyacam fakat bitişik olmayacağından ötürü ikisi arasında biraz mesafe olacak. Sizce masaya sığar mı yoksa 180 cm genişlikte masa falan mı bakayim ?
hocam alıcağınız masanın 160x80 olmasına dikkat edin 160x60 olmasın benim masam 140x60 22inç ve 27inç monitör kullanıyorm birde kasa var masada ona rağmen sığıyorlar ama monitör 27 inç olduğundan 60cm genişlik biraz az gibi geldi ama yeterli ama siz 32 inç kullanıyorsunuz 80cm genişlikte bir masa daha iyi olucaktır benm monitörün ayağı mousepadimin üstüne geldi mesela monitör kolu alamyı düşünüyorum hemde 32 inç monitöre yakından bakmak hem kötü olucaktır 80cm genişlik iyidir

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Hah şimdi oldu işte. Yani diyorsunuz ki masayı ortalayıp asıl monitörü de masanın ortasına yani tam karşına alırsan 2.monitör masaya sığmaz diyorsunuz doğru mu ? 180 cm masa bile alsam sığmaz değil mi ?
140Cm masaya attığım fotoğrafta ki gibi duruyor. 2 monitörü yanlamasına koyduğumda bile sığıyor. Tek sorun eğer masaya bir düzen yapmazsanız kenarlar da kalacak boşluk göze batar ve çirkin durur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuvalet kağıdı bende eksik hocam. :monkahmm:
BURNUM AKIYOR TOZA ALERJİM VAR :widepeepo:

shn1

80+
hocam alıcağınız masanın 160x80 olmasına dikkat edin 160x60 olmasın benim masam 140x60 22inç ve 27inç monitör kullanıyorm birde kasa var masada ona rağmen sığıyorlar ama monitör 27 inç olduğundan 60cm genişlik biraz az gibi geldi ama yeterli ama siz 32 inç kullanıyorsunuz 80cm genişlikte bir masa daha iyi olucaktır benm monitörün ayağı mousepadimin üstüne geldi mesela monitör kolu alamyı düşünüyorum hemde 32 inç monitöre yakından bakmak hem kötü olucaktır 80cm genişlik iyidir
Hocam şu masayı sipariş geçecem bakar mısınız alınır mı ? https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-160x80x75-cm/

140Cm masaya attığım fotoğrafta ki gibi duruyor. 2 monitörü yanlamasına koyduğumda bile sığıyor. Tek sorun eğer masaya bir düzen yapmazsanız kenarlar da kalacak boşluk göze batar ve çirkin durur.

BURNUM AKIYOR TOZA ALERJİM VAR :widepeepo:
Sizin monitörler küçük hocam benimkiler 32 ve 27 olduğundan korkutuyor gözümü.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

shn1

80+
Ha büyükmüş pardon. Bu arada hocam 2.monitörü dikey kullanıyorsunuz da ben de dikey düşünüyordum fakat denemek amaçlı şuanki monitörümü dikey yaptım fakat youtube/twitch gibi sitelerde video yayın izlerken tam ekrana alınca bütün ekranı kaplamıyor mecburen yatay mı kullanmam gerek ?

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Hocam şu masayı sipariş geçecem bakar mısınız alınır mı ? https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-160x80x75-cm/

Sizin monitörler küçük hocam benimkiler 32 ve 27 olduğundan korkutuyor gözümü.
güzel ama ama monitörü tam ortalayamazsınız ama buda sizin için bir sorun değilse sıkıntı yok birde masanın ayakları içce ve masada ince benim masamda böyle ve kablo gizliliği baya zor oluyor eğer karman çormakn görünen bir kablolama istiyorsanız olabilir ama baklolamada önemli insanı rahatlatıyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ha büyükmüş pardon. Bu arada hocam 2.monitörü dikey kullanıyorsunuz da ben de dikey düşünüyordum fakat denemek amaçlı şuanki monitörümü dikey yaptım fakat youtube/twitch gibi sitelerde video yayın izlerken tam ekrana alınca bütün ekranı kaplamıyor mecburen yatay mı kullanmam gerek ?
Maalesef yarım ekran olarak kalıyor. Ben ekranı 3'e bölüyorum fotoğrafta ki gibi.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
benim amsada bu şeilde kablolamaya biraz uğraşmama gereke ama masa ince olduğu için ve bacalarıda ince olduğundan zor oluyor ilerde yinede uraşmayaı düşünüyorum

IMG_2030.JPEG

• Beğen
Reaksiyonlar: shn1

shn1

80+
Maalesef yarım ekran olarak kalıyor. Ben ekranı 3'e bölüyorum fotoğrafta ki gibi.
masaüstündeki simgeleri 2.ekrana atabiliyor muyuz ? Ana ekranda gözükmemesi lazım. Benim 32 inç monitör oled olduğu için yanmasını istemiyorum uzun vadede. Bir de görev çubuğunu gizle seçeneğini seçtim. 2.monitörde sabit açık şekilde ayarlayabiliyor muyuz ?

benim amsada bu şeilde kablolamaya biraz uğraşmama gereke ama masa ince olduğu için ve bacalarıda ince olduğundan zor oluyor ilerde yinede uraşmayaı düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
Sizin masanın linki var mı hocam ?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fazlasıyla yeterli. 160lık masada 2 tane 27" kullanıyorum. Monitör tutucu tam ortada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,131
Üyeler
163,611
Son üye
taraftar-tv
Top Bottom