Neler Yeni

Yardım 2 metre masa yaptırsam çok mu gereksiz büyük olur ?

He boyun normal dedim 1.90 Falansan ayak uzatmak için iyi bı mesefe lazım sana ama normal neyse 1.89 değilde 1.85 yap 5cm fazla olsun Bı şey olmaz bardak koyma alanı gibi düşün

Mönitör + Klavye&Mouse&Mouse pad + Ayak uzatma Mesafesi + Atıştırmalık Koyama alanı =75-80CM iyi olur heralde şuan metre yok tam ne kadar olur bilemiyorum ama 32" monitöre araştırdığım kadarıyla 60-70cm öteden bakman gerekiyormuş.

-Knk afedersinde B** mu vardıda 32" Aldın🤣 hayır PS vs. Oynaşan okey geriye yaslanır dev ekranda oynarsında 32" ekranda CS Oynanmaz knk yani ben olsam 2K 27" Alırdım he eğer 32" ilk bı işin varsa ayrı ama onun dışında hem gözün ićin zararlı hemde ilerde pişman olabilirsin çemremde 32" kullanan 2-3 kişi vardı 2'si pismandı 1 taneside PS vs. Oynadığı için uzaktan geriye yaslanıp oynuyordu o yüzden pişman değildi ama sen blirsin
Hocam 32 inç monitörün içinde 24 inç modu var yanlara siyah bar falan ekliyorsun. Bir de monitör kolu takacağım için e-sporcular gibi monitörü önüme çekecem. Kısacası 24 inç monitörden farkı kalmayacak. Merak etmeyin her şeyi düşündüm ben :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam 32 inç monitörün içinde 24 inç modu var yanlara siyah bar falan ekliyorsun. Bir de monitör kolu takacağım için e-sporcular gibi monitörü önüme çekecem. Kısacası 24 inç monitörden farkı kalmayacak. Merak etmeyin her şeyi düşündüm ben :D
Knk Aynen Her şeyi düşünmüşsün🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

-Biliyon değilme yanları Siyah Yapman Göz Sağlığın için bir şeyi degistirmiyo yani o zaman 32" Monitör alalım 1920X1080 Çözünürlük yapalım ekranın boyutunuda küçültüo yanlara siyah yapalım gözümüze bı şey olmasın sonra hikayeli oynayacağımız zaman tekrar normal 4K 32" yapalım🤣🤣🤣

-ve Dahada yakına çekcem diyorsun Yani Benim Aklıma gelen şu
images (1).jpeg
Yok bu biraz abartı oldu şu⬇️images.jpeg
Hatta 32" atayım⬇️samsung-odyssey-350x231.png
Yani Sence Mantıklımı bu mesafe🤔
Dur reddit'e bı konu gördüm adam 27"'den 32 geçmiş bak ne diyor

Dediğim gibi sana kalmış ama ilerde pişman olmak istemiyorsan biraz daha araştır

Knk Aynen Her şeyi düşünmüşsün🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

-Biliyon değilme yanları Siyah Yapman Göz Sağlığın için bir şeyi degistirmiyo yani o zaman 32" Monitör alalım 1920X1080 Çözünürlük yapalım ekranın boyutunuda küçültüo yanlara siyah yapalım gözümüze bı şey olmasın sonra hikayeli oynayacağımız zaman tekrar normal 4K 32" yapalım🤣🤣🤣

-ve Dahada yakına çekcem diyorsun Yani Benim Aklıma gelen şu
Alıntıyı görüntüle
Yok bu biraz abartı oldu şu⬇️Alıntıyı görüntüle
Hatta 32" atayım⬇️Alıntıyı görüntüle
Yani Sence Mantıklımı bu mesafe🤔
Dur reddit'e bı konu gördüm adam 27"'den 32 geçmiş bak ne diyor

Dediğim gibi sana kalmış ama ilerde pişman olmak istemiyorsan biraz daha araştır
Valla hocam bu kararı vereli çok oldu ve kafaya koyduğum şeyi mutlaka yaparım. Pişman olacağımı hiç sanmıyorum ama teşekkür ederim yinede :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Valla hocam bu kararı vereli çok oldu ve kafaya koyduğum şeyi mutlaka yaparım. Pişman olacağımı hiç sanmıyorum ama teşekkür ederim yinede :D
Madem kararı çoktan verdin O zaman tek tavsiyem şu

-CS2 VS. GİBİ oyunlar oynayacağın zaman 27" Monitörü Kullan RDR2 gibi vs. Hikayeli Oyunlar oynayacağın zaman 32" monitörde geriye yaslanarak Oyna Aksi Takdirde Gözlerine yazık olur az önce attığım reddit sohbetlerine bakarsan görürsün insanlar 32" PS Xbox gibi konsollara bağkayıp 1.5m vs. Uzaktan kolla oyun oynamak için kullanıyolar yani rekabetçi oynarken 32" kullanmak ilerde Gözlük takmanı gerektirebilir

-Dede bizede bı 1000X atsa Bizde alcaz da işte atmıyor

Madem kararı çoktan verdin O zaman tek tavsiyem şu

-CS2 VS. GİBİ oyunlar oynayacağın zaman 27" Monitörü Kullan RDR2 gibi vs. Hikayeli Oyunlar oynayacağın zaman 32" monitörde geriye yaslanarak Oyna Aksi Takdirde Gözlerine yazık olur az önce attığım reddit sohbetlerine bakarsan görürsün insanlar 32" PS Xbox gibi konsollara bağkayıp 1.5m vs. Uzaktan kolla oyun oynamak için kullanıyolar yani rekabetçi oynarken 32" kullanmak ilerde Gözlük takmanı gerektirebilir

-Dede bizede bı 1000X atsa Bizde alcaz da işte atmıyor
eyvallah hocam valla benden çok siz benim sağlığımı düşünüyorsunuz. Tavsiyelerinizi uygulayacam :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
eyvallah hocam valla benden çok siz benim sağlığımı düşünüyorsunuz. Tavsiyelerinizi uygulayacam :D
Yok kendimden biliyom ondan 🤣monitöre çok yakından baktığım için gözlerim bozuldu baya yakından dediğim 40-50cm var yani yakında değil o kadar bide 27" falan yani ona rağmen bozuldu şimdi gözlük vs. Takmam gerekiyor bu yüzden çok pismanım sende bu hataya düşme diye dedim

-Neyse Hayırlı Olsun👋

Top Bottom