Neler Yeni

Yardım Marangozda yaptırmalık L masa önerisi

medusa1

80+
Arkadaşlar örnek bir foto atabilir misiniz nasıl yaptırmalıyım sizce ? Ölçüleri belli masanın fakat ayakları nasıl olmalı karar veremedim. Eğer beğendiğiniz bir L masa örneği varsa foto atabilirseniz çok sevinirim. Aynısını ustaya gösterip yaptırabilirim.

Shourd

80+ Gold
Bu l masa mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar örnek bir foto atabilir misiniz nasıl yaptırmalıyım sizce ? Ölçüleri belli masanın fakat ayakları nasıl olmalı karar veremedim. Eğer beğendiğiniz bir L masa örneği varsa foto atabilirseniz çok sevinirim. Aynısını ustaya gösterip yaptırabilirim.
Marangoz yapabilirse şöyle bişi hep hayalidir bakabilir sini

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka masa ayağı önemli değil mi burdaki önemli nokta masa ayağı L masa olup estetik olan yok gibi bir şey
sen derdine mi çare olmak istiyorsun anlamadım

Bu l masa mı?

Marangoz yapabilirse şöyle bişi hep hayalidir bakabilir sini

en azından google a L masa yazıp ilk çıkanın fotosunu atmıyorum bulması baya zor olmuş olmalı

Shourd

80+ Gold
kanka masa ayağı önemli değil mi burdaki önemli nokta masa ayağı L masa olup estetik olan yok gibi bir şey
sen derdine mi çare olmak istiyorsun anlamadım

en azından google a L masa yazıp ilk çıkanın fotosunu atmıyorum bulması baya zor olmuş olmalı
İlk olarak ne yazıp atıcaktım sizin gibi yemek masası mı yazıp ataaydım ikincisi tasarımını beğendiğim için attım ve son olarak sen kimsin de boş boş laf atıyoraun kendini haklı çıkarmak için yemek masası atıp laf atıyor boş boş

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
SEYFULLAH KIR
İlk olarak ne yazıp atıcaktım sizin gibi yemek masası mı yazıp ataaydım ikincisi tasarımını beğendiğim için attım ve son olarak sen kimsin de boş boş laf atıyoraun kendini haklı çıkarmak için yemek masası atıp laf atıyor boş boş
yazılanı okumak gibi sıkıntın var okey daha yazmıyacam

aynen bu arada tek derdim haklı çıkmak :kedi:

Ekler

• YAZILANI OKU.png
    YAZILANI OKU.png
    174 KB · Hit: 23

Shourd

80+ Gold
yazılanı okumak gibi sıkıntın var okey daha yazmıyacam

aynen bu arada tek derdim haklı çıkmak :kedi:
Kardeşim asıl ben burda ne diyorum attığın şey sence l masa ile uyumlu mu yada direkt dü mantık konu sahibi arkadaş masa ayağı önerisi mi istemiş direkt masa önerisi istemiş ve derdin haklı çıkmak neyse ne konu sahibi arkadaş istese ayak önerisi belirtebilir değilmi

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Musa Topçu
şahsen şöyle bir tarafı raflı ek eşya/kutu koymalık alan olanlar bana hoş geliyor

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
SEYFULLAH KIR
anlıyorum

Ekler

• zz.png
    zz.png
    38.1 KB · Hit: 17

medusa1

80+
şahsen şöyle bir tarafı raflı ek eşya/kutu koymalık alan olanlar bana hoş geliyor
Aslında güzel , kötü değil fakat raflı bölümleri kullanmam büyük ihtimal. O yüzden benim için sanırım gereksiz olur hocam. Ben şöyle 1 adet model buldum. Çekmeceleri olmayacak fakat. Ayakları bu şekilde olsa nasıl olur ? Çekmece olan kısımlara da ona benzer bir şekilde masayı güçlendirecek bir ayak yaptırırım.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-10-17 at 21.46.35.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-17 at 21.46.35.jpeg
    87.8 KB · Hit: 17

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Musa Topçu
Aslında güzel , kötü değil fakat raflı bölümleri kullanmam büyük ihtimal. O yüzden benim için sanırım gereksiz olur hocam. Ben şöyle 1 adet model buldum. Çekmeceleri olmayacak fakat. Ayakları bu şekilde olsa nasıl olur ? Çekmece olan kısımlara da ona benzer bir şekilde masayı güçlendirecek bir ayak yaptırırım.
marangoza dersin şurası şu uzunlukta olsun burası şöyle olsun diye keyfine göre ayarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom