bu markalardan almak yerine tepe marka 4080 falan alarkadaşlar hangisi daha güvenilir alsam sorun çıkmaz değilmi genelde msı asus alır herkes ama bunlar neden bu kadar ucuz
bu markalardan almak yerine tepe marka 4080 falan alarkadaşlar hangisi daha güvenilir alsam sorun çıkmaz değilmi genelde msı asus alır herkes ama bunlar neden bu kadar ucuz
Takarsın knk da butcen ne kadari5 13600k ya ddr5 ram takabilirmiyim bilginiz varmı
ram içinse 4k işlemciyi soruyorsan i5 13600k veya i7 13700k alıcamTakarsın knk da butcen ne kadar
hocam bi tedirgin oldum arada nerden baksan 10bin tl lik fark olması garip değilmi4090 pny tabii ki marka ve modeller arasında hiçbir fark yok sıcaklık dışında
Değil hatta bunu alabilirsin daha ucuzhocam bi tedirgin oldum arada nerden baksan 10bin TL lik fark olması garip değilmi
Toplam knkram içinse 4k işlemciyi soruyorsan i5 13600k veya i7 13700k alıcam
İçindeki hepsinde aynı zaten NVİDİA kartlar var dışına soğutucu, lcd, fan koyan markalar. Sıcaklık asıl mesele zaten. Sıcaklık önemli değil mi ? Adamlar o kadar kalın kart yapmışlar ki tuğla gibi. Dev gibi soğutucuları var4090 pny tabii ki marka ve modeller arasında hiçbir fark yok sıcaklık dışında
kral ben bütün parçaları planladım zaten aklımda sadece ekran kartı ve işlemci kaldı onuda i713700k ve rtx 4080 yada i5 13600k ve rtx 4090 alıcamToplam knk
4090 testlerini bulamadım ama 4070 ti da pny xlr8 4070 ti ın msi suprim x ile kapıştığını biliyormuydunSıcaklık asıl mesele zaten. Sıcaklık önemli değil mi ? Adamlar o kadar kalın kart yapmışlar ki tuğla gibi. Dev gibi soğutucuları var
hocam iyi güzelde sizin attığınız pny değilki4090 testlerini bulamadım ama 4070 ti da pny xlr8 4070 ti ın msi suprim x ile kapıştığını biliyormuydun
Alıntıyı görüntüle
Peki 1 yıl sonra PNY 90 derece gördü ne yapmam lazım diye konu açanları görürüz. Uzun ömürlülük, servis ve kalite için gigabyte/asus/msi üçlüsünün tepe modellerinden alırım ben. İsteyen istediğini alsın4090 testlerini bulamadım ama 4070 ti da pny xlr8 4070 ti ın msi suprim x ile kapıştığını biliyormuydun
Alıntıyı görüntüle