DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Başlıktan uyarı yiyeceksin, arkadaşlar komik bulmayınca böyle tepki verdiler galiba. Asabileşmeye gerek yok.
Tamam eski eskide kaldı ama bu yine de bu konunun boş bir konu olduğunu ya da konu dışına açılması gerektiğini değiştirmiyorEski zamanları söyleyerek bir şey kazanmıyorsun. Eskiler eskide kaldı. Normal şekilde söylüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok sağol bilmiyordum.
s ve j
Teşekkürler. Ama gerçekten boş amacım yoktu. Sadece gülmek eğlenmek istedim yorum bekledim. Kategoride kararsız kaldım.Başlıktan uyarını verip konuyu ilgili yere taşıdım.
Tamam eski eskide kaldı ama bu yine de bu konunun boş bir konu olduğunu ya da konu dışına açılması gerektiğini değiştirmiyor
Başlıktan uyarı yiyeceksin, arkadaşlar komik bulmayınca böyle tepki verdiler galiba. Asabileşmeye gerek yok.
Demiştim dostum. Konu sadece yanlış kategorideydi. Keşke başlığa böyle bir şey yazmasaydın.Başlıktan uyarını verip konuyu ilgili yere taşıdım.
Ne?!Başlıktan uyarını verip konuyu ilgili yere taşıdım.
çünkü durduk yere uyarı almak istemedim.Demiştim dostum. Konu sadece yanlış kategorideydi. Keşke başlığa böyle bir şey yazmasaydın.
Banlanmaya çalışıyorlar sürekli uyarı puanı ve hep kalıcıDemiştim dostum. Konu sadece yanlış kategorideydi. Keşke başlığa böyle bir şey yazmasaydın.
Üzgünüm ama burada kimse kimseyi banlamaya çalışmıyor. Konu başlığına efendi gibi yorum istiyorum yazmışsın uyarı sebebi değil ki sence de?Banlanmaya çalışıyorlar sürekli uyarı puanı ve hep kalıcı
Biliyorum güldürme amaçlı dedim tartışalım diyeDemiştim dostum. Konu sadece yanlış kategorideydi. Keşke başlığa böyle bir şey yazmasaydın.
Ayrıca bence gigabayt gayet iyi modeller çıkarıyor
Pardon kalıcı uyarı sandım.İstiyorsan uyarıyı yanlış kategoriden sınırsız olarak çevireyim? Nelerle uğraşıyorum şaka gibi ya...
Uygunsuz başlık markaların akılları olarak kalsaydı sorun yoktu.Biliyorum güldürme amaçlı dedim tartışalım diye