Markaların Beyinleri Nasıldır?

Konu dışı senin ve senin gibileri boş konu açması için açılan bir yer değildir konu dışı açacağı konuya uygun bir kategori bulamayan kişilerin konu açacağı bir bölümdür
İlla cevap vermeleri mi gerekiyor?
Benim de çoğu paylaşımıma cevap gelmiyor, hepsi için konu mu açayım?
Efendi gibi konu açtım boş konu diyip mesaj kasmayın.

Efendi gibi konu açtım boş konu diyip mesaj kasmayın.
Bu konunun neresi efendice? Anlatabilir misin?
Gerek konu dışı, gerek ana sayfada. Böyle konuların açılması saçma geliyor. Ban yemeye çalıştığını biliyorum.

Bu konunun neresi efendice? Anlatabilir misin?
Gerek konu dışı, gerek ana sayfada. Böyle konuların açılması saçma geliyor. Ban yemeye çalıştığını biliyorum.
Saçmalamayı bırak banlamaya çalıştığım yok. Sadece yorum bekledim.
@Mehmet Yılmaz yanlış anlaşılmasın. Çok isteniyorsa silin konuyu.

Naci önceden de boştun hala boşsun
Bu tarz konuların ya konu dışında açılmasına izin verilmeli ya da uyarı atılmalı
@Mehmet Yılmaz'a önceden yaptığın boş bir hareketten dolayı şikeyet etmiştim profiline girip yapmazsan sevinirim yazmak dışında hiç bir şey yapmamıştı torpilli misin nesin arkadaş

Naci önceden de boştun hala boşsun
Bu tarz konuların ya konu dışında açılmasına izin verilmeli ya da uyarı atılmalı
@Mehmet Yılmaz'a önceden yaptığın boş bir hareketten dolayı şikeyet etmiştim profiline girip yapmazsan sevinirim yazmak dışında hiç bir şey yapmamıştı torpilli misin nesin arkadaş
Senden beklemezdim

Senden beklemezdim
Benden neyi beklemiyorsun naci önceden PS5 hakkında kişisel bir yorumda değilde genel bir yorumda bulunduğun için kızgın atıım diye bütün yorumları teker teker kızgın attın
Sorun değil at ama insanlara sistem önerince kızgın emojisini görenler bu kötü sistem önerdi sanıp kötü yorumda bulunacaklar

Benden neyi beklemiyorsun naci önceden PS5 hakkında kişisel bir yorumda değilde genel bir yorumda bulunduğun için kızgın atıım diye bütün yorumları teker teker kızgın attın
Sorun değil at ama insanlara sistem önerince kızgın emojisini görenler bu kötü sistem önerdi sanıp kötü yorumda bulunacaklar
Eski zamanları söyleyerek bir şey kazanmıyorsun. Eskiler eskide kaldı. Normal şekilde söylüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ROG alt markadır.
Yok sağol bilmiyordum.

Hayret bir şeysiniz mesaj kasıyorsunuz diyorsunuz da hepi topu 6-7 mesaj yazıyoruz 5k mesaj birden değil
rütbe atlıyoruz sanki bir konuda

Geri