Markaların Beyinleri Nasıldır?

Başlıktan uyarı yiyeceksin, arkadaşlar komik bulmayınca böyle tepki verdiler galiba. Asabileşmeye gerek yok.

31 yaşındaki bne;

jr345826qa97.jpg

Başlıktan uyarını verip konuyu ilgili yere taşıdım.

Eski zamanları söyleyerek bir şey kazanmıyorsun. Eskiler eskide kaldı. Normal şekilde söylüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok sağol bilmiyordum.
Tamam eski eskide kaldı ama bu yine de bu konunun boş bir konu olduğunu ya da konu dışına açılması gerektiğini değiştirmiyor

Teşekkürler. Ama gerçekten boş amacım yoktu. Sadece gülmek eğlenmek istedim yorum bekledim. Kategoride kararsız kaldım.

Tamam eski eskide kaldı ama bu yine de bu konunun boş bir konu olduğunu ya da konu dışına açılması gerektiğini değiştirmiyor

Ne?!
ben de yeni farkettim uyarı atmadan yaptım sandım. Orda açıklamışım ne bu celal?
9BF98A25-590C-48A0-96CE-2E9E6EDEDC45.jpeg

Demiştim dostum. Konu sadece yanlış kategorideydi. Keşke başlığa böyle bir şey yazmasaydın.
çünkü durduk yere uyarı almak istemedim.

Demiştim dostum. Konu sadece yanlış kategorideydi. Keşke başlığa böyle bir şey yazmasaydın.
Banlanmaya çalışıyorlar sürekli uyarı puanı ve hep kalıcı

İstiyorsan uyarıyı yanlış kategoriden sınırsız olarak çevireyim? Nelerle uğraşıyorum şaka gibi ya...

Banlanmaya çalışıyorlar sürekli uyarı puanı ve hep kalıcı
Üzgünüm ama burada kimse kimseyi banlamaya çalışmıyor. Konu başlığına efendi gibi yorum istiyorum yazmışsın uyarı sebebi değil ki sence de?

Ayrıca bence gigabayt gayet iyi modeller çıkarıyor
Biliyorum güldürme amaçlı dedim tartışalım diye

İstiyorsan uyarıyı yanlış kategoriden sınırsız olarak çevireyim? Nelerle uğraşıyorum şaka gibi ya...
Pardon kalıcı uyarı sandım.

Geri