Neler Yeni

Markalı sistem yükseltilebilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil

4 yıl önce bu sistemi hazır olarak almıştık şimdilerde sistem oyunlarda yetersiz gelmeye başladı bende satıp yeni sistem toplayacaktım ama sonra parçaları yükseltmeye karar verdim markası olduğu için yazılımsal bi sorun olur mu ? olmazsa RAM,ekran kartı,PSU,ssd ve işlemci soğutucu almayı düşünüyorum.

Hocam bilgisayarda başka ne kaldı bence marka sistemlerde yükseltme yapmak çok zor ram alırsan anakart sorun çıkartır anakartı değiştirirsen ekran kartı alırsın yani yeni sistem dizmen daha karlı olacaksın

muskA

80+ Silver

4 yıl önce bu sistemi hazır olarak almıştık şimdilerde sistem oyunlarda yetersiz gelmeye başladı bende satıp yeni sistem toplayacaktım ama sonra parçaları yükseltmeye karar verdim markası olduğu için yazılımsal bi sorun olur mu ? olmazsa RAM,ekran kartı,PSU,ssd ve işlemci soğutucu almayı düşünüyorum.
Anakart lga 1151 soket yükseltme pahalıya patlar.
Am4 sokete geçip Ryzen 3 3100 gibi bir şey alabilirsin.

ddr4 ise o rami satın . bir tane 8gb ram alın . işlemciyi satın i3 9100f alın .

uyumlu hocam. Neo forza olur 265TL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan

satıp sistem toplamak daha mantıklı

Top Bottom