Market yasağı hakkında

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,674
Market yasağı getir vb. internetten alışveriş sitelerini de kapsayacak mı? Marketlerde çikolata gazlı içecek satılacak mı? İnternette bu bilgilere ulaştım. Gazlı içecek ve atıştırmalık temel ihtiyaç sayılıyor mu?
* Daha önce getirilen alkollü ürün satışı kısıtlamasının yanı sıra marketlerde (zincir ve süper marketler dahil) elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim ve aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, zücaciye vb. ürünlerin satışına izin verilmeyecek
* 7 Mayıs 2021 Cuma gününden itibaren marketlerde (zincir ve süper marketler dahil) temel gıda ve temizlik ürünlerinin yanı sıra sadece hayvan yemi, mamaları ile kozmetik ürünleri (parfümeri ve makyaj malzemeleri hariç) satılabilecek.

Market yasağı getir vb. internetten alışveriş sitelerini de kapsayacak mı? Marketlerde çikolata gazlı içecek satılacak mı? İnternette bu bilgilere ulaştım. Gazlı içecek ve atıştırmalık temel ihtiyaç sayılıyor mu?
* Daha önce getirilen alkollü ürün satışı kısıtlamasının yanı sıra marketlerde (zincir ve süper marketler dahil) elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim ve aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, zücaciye vb. ürünlerin satışına izin verilmeyecek
* 7 Mayıs 2021 Cuma gününden itibaren marketlerde (zincir ve süper marketler dahil) temel gıda ve temizlik ürünlerinin yanı sıra sadece hayvan yemi, mamaları ile kozmetik ürünleri (parfümeri ve makyaj malzemeleri hariç) satılabilecek.
Internetten siparis verebilirsin kapsamiyor markete giderek alamazsin

Yasak var, ama sadece sözde var. Ben kimsenin adam akıllı uyduğunu düşünmüyorum. Ki öyle de zaten.

bence şu yüzden yaptılar diğer esnaflar felan kazansın diye

mesela adam çorap alçak çorapçı yerine a101 bim e
hayvan yeni alcak petshop yerine a101 bim e n
ne bilim bu tarz işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

* Daha önce getirilen alkollü ürün satışı kısıtlamasının
bu konuta ise yiyecek içeçekler yani anla ihtiyaç mesela öyle biliyorum kadın ped leri felan durcak ihtiyaç ya jilet felan

alkol içi tekeller var zaten bence iyi alkol olmaması zincir marketlerdee

insanlar boşbahanelerle marketlre gidiyorlardı iyide oldu. ben haftalar önce konu açmıştım yasak olurmu diye ve tüm ihtiyaçlarımı almıştım önceden.

Geri