Yardım MARKETLERDE WİFİ Adaptör VAR MIDIR?

Abdullah Çetin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
Eve yeni taşındım. Sisteme her şeyi aldım ama wifi adaptörü aklıma bile gelmemiş. Evde modem yok şuan. Mobil paylaşım yapmam gerek. Sipariş geçtim ama 2 gün kim bekleyecek. 3 harflilerde hiç denk geldiniz mi wifi adaptöre?

telefonunuzda usb ile ethernet paylaşımı varsa kabloyla ethernet paylaşabilirsiniz wifi adaptörüne hiç denk gelmedim

Eve yeni taşındım. Sisteme her şeyi aldım ama wifi adaptörü aklıma bile gelmemiş. Evde modem yok şuan. Mobil paylaşım yapmam gerek. Sipariş geçtim ama 2 gün kim bekleyecek. 3 harflilerde hiç denk geldiniz mi wifi adaptöre?
Telefonunu kablo ile bağla pcye telefonunun internet paylaşımı ayarlarına gir usb bağlanıyoru seç

Ha onu söylemeyi unutmuşum...
Type to type c kablom var sadece şarj aleti olarak :》
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

👆
Wifi adaptör arayacağınıza usb kablo alın o zaman hocam a101 de 40 50tl bir şey😁

:( dönüştürücünüz yoksa bluetooth var mı sisteminizde
hocam wifi olmadan bluetooth nasıl olacak ha onun adaptörü varsa başka

Wifi adaptör arayacağınıza usb kablo alın o zaman hocam a101 de 40 50tl bir şey😁

hocam wifi olmadan bluetooth nasıl olacak ha onun adaptörü varsa başka
Her türlü gidip alıcam zaten ama wifi adaptörünü de bulsam sipariş iptali yapardım. Neyse öyle yaparım artık.

mahalle arasi bilgisayarcilara yada vatan teknosa bakin hocam yada oturdugunuz yerde avm tarzi bir yer varsa illa bulursunuz

Geri