Neler Yeni

Marketlere ceza

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş

VorleN

80+ Silver
Öncelikle böyle bir oyun var ortada hangi firma inkar etselerde ortada durum bu benim hakkım kime gidiyorsa haram zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıksın.
Birde utanmadan şirket aleyhine yöneltilen hususların kabul edilemez olduğunu belirtip, kararın iptali için yargıya gideceğini duyurdu demezler mi Allah mezarlarına yatırtmasın.

BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK, A101 ve Savola Gıda ve San. Tic. A.Ş.'ye toplam 2 milyar 671 milyon lira idari para cezası veren Rekabet Kurulu'nun ses getiren kararına ilk tepki ise Migros'tan geldi. Şirketin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Şirketimizin 20 Ekim 2021 tarihli KAP açıklamasında, Rekabet Kurumu'nun COVID-19 salgını sürecinde perakende gıda ve temizlik ürünleri ticareti ile iştigal eden zincir marketler ile bunların tedarikçileri konumunda olan üretici ve toptancı seviyesindeki teşebbüslerin fiyatlama davranışlarının incelenmesine yönelik soruşturması kapsamında, 27 Ekim 2021 tarihindeki sözlü savunma toplantısına Şirketimizin de savunmasını yapmak üzere iştirak edeceği duyurulmuştu.
Dolar olmuş 9.61 ülkede yerli üretim çok az kendisine koyunların lideri diye tabir ettiğim kendisi "ben ekonomistim" sözüyle de tanınır, başarısızlığını zincir marketlere yıkmaya çalıştığı yönünde benim düşüncem.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Olm en ucuz fiyatlar BİM de. Devletin olduğu söylenen tarım kredi kooperatif marketlerinden daha uygun BİM.
Cezanın BİM e kesilmesi hata bence.
öyle olsa bile bimde de son zamanlarda fiyatlar çok arttı muhtemelen ondandır

VorleN

80+ Silver
Olm en ucuz fiyatlar BİM de. Devletin olduğu söylenen tarım kredi kooperatif marketlerinden daha uygun BİM.
Cezanın BİM e kesilmesi hata bence.
Böyle bir şey olduysa listenin başında 6N Market olmalıydı peki neden listede bile yok çünkü teyipçi market.
O zaman tarım bakanlığı marketlerine de ceza kessinler çünkü BİM şu an en en en ucuzu.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@VorleN @Alexa @TahaJel @CptnAktaş Bu konuda tüm suç Marketlerin neden denetleme yok istediğin gibi at koştur. Fırsat bu fırsat ülke basındaki paraya doyumsuz İnsan zinası velet var ben ekonomistim diyen hazır ortada böle bir şey varken marketlere tıkıyor işte tüm meseleyi.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Taha yücel
@VorleN @Alexa @TahaJel @CptnAktaş Bu konuda tüm suç Marketlerin neden denetleme yok istediğin gibi at koştur. Fırsat bu fırsat ülke basındaki paraya doyumsuz İnsan zinası velet var ben ekonomistim diyen hazır ortada böle bir şey varken marketlere tıkıyor işte tüm meseleyi.
knk ben anlamıyom zaten bu konulardan 3 TL'ye ne aldımı anlattım bimden sadece :d dfohkfg

türkiyede ucuz bir şey olunca insan kesin bir şey vardır bunda diyor bu kadar ucuz olmaz diyor pahalı olunca kaliteli sanıyoruz
o kadar çok pahalılıha alışmışız ki :D

ama dediğin doğru bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Krakers8181
Top Bottom