Marlboro Edge bozdu artık

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Bence bozdu ya şuan Winston Dark blue içiyorum daha fazla zevk alıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Tütünden devam...

Camel black iç ağır geliyorsa yellow veya white

Camel black iç ağır geliyorsa yellow veya white
Camel Yellow içtim hafif geldi ve midemi bulandırdı hiç sevmedim, genel olarak siyah paket sarı filtreli sigaralar midemi bulandırıyor yoksa içsem normalde Marlboro Red içiyorum ama işte siyah paketi midemi bulandırıyor şimdi bi winston dark blue geçerim sonra bi edge alırım yani bu ikisi arasında arada bi sigaramı değiştiririm artık.

Camel Yellow içtim hafif geldi ve midemi bulandırdı hiç sevmedim, genel olarak siyah paket sarı filtreli sigaralar midemi bulandırıyor yoksa içsem normalde Marlboro Red içiyorum ama işte siyah paketi midemi bulandırıyor şimdi bi winston dark blue geçerim sonra bi edge alırım yani bu ikisi arasında arada bi sigaramı değiştiririm artık.
kısa parlamentçiyiz aga

Paketler değiştiğinden beri içilebilir tek sigara touch blue oldu bana göre ondan devam ediyorum başkası kesmiyor

Paketler değiştiğinden beri içilebilir tek sigara touch blue oldu bana göre ondan devam ediyorum başkası kesmiyor
Touch blue en hafif sigara nasıl başkası kesmiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazen banada kötü geliyo mide bulandırıyo ama ne çok ağır ne çok hafif
Kısa parlement harbi mideyi bulandırdı mı tam bulandırıyor yav ama bazen hoş oluyor.

Touch blue en hafif sigara nasıl başkası kesmiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısa parlement harbi mideyi bulandırdı mı tam bulandırıyor yav ama bazen hoş oluyor.
kime göre neye göre hafif bünyeye göre değişir bende touch blue içiyorum ağır bile geliyor galiba 6 ay içmediğimden

Camel Deep blue dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri