Marmara Depremi Hakkında

İstanbul depreminde yaklaşık 70 bin binanın yıkılacağı tahmin ediliyor ve ölü sayısı yüzbinlerce olacak. Bu depremden sonra da Türkiye biter artık.
Herkes öyle düşünüyor zaten. Ben de tekirdağ bölgesindeyim.Kahramanmaraşa baktığımız zaman bistanbuldan yunanıstana kadar sallar diye düşünüyorum

2 yıl önce de diyorlardı çok yaklaştık diye kimse ne zaman olacağını bilemez
yaklastık derken önümüzdeki birkaç ayı bahsetmiyor. 5-10 yıl civarı bir seyden bahsediyor minimum, dünyanın yasına göre bakarsak

Sanmıyorum. Hiç bir insan yapamamış bu zamana kadar. İşin acı tarafi Erdoğanın yaptığı en iyi şeylerden biri bir kaç yasa getirmiş bunun için. Onun önceside yok yani. Toki evlerine burada oturulmaz kalaba diyordum ama şuana kadar Türkiye de en sağlam yapılan evlerde onlarmış
Eğer tarıma teşvik getirilirse hem ülke ekonomisi şahlanır hem de istanbul depremin de olacak zayiat ve hasar maliyeti azalır....
99 depremi gibi ülke 20 yıl geriye gidecektir.

artık önlem almak için çok geç şehrin boşaltılması lazım
deprem riskinin az olduğu sehirlere istihdam lazım en azından geçinmek için istanbulda olan vatandaşlar farklı illere gitmeli.

Fay hattı marmara denizinde yıkım olacak ama bu son olay kadar değil.

Ben istanbulda 2.5 3 ay süre içinde foruma girmessem bilinki ölmüşümdür

Ya nasıl değil hocam. İstanbul belideyisi yıkılacak evleri fişlemiş 50 bin üzeri ağır ve orta derece evler 100bin gibi rakamlara dayanıyor. İçinde insanlar oturuyor emin misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben istanbulda 2.5 3 ay süre içinde foruma girmessem bilinki ölmüşümdür
Ya sen ne diyosun kanka ya

T.C 100. yılında ömrünü doldurmuştur.

Tekirdağda sadece bizim belediye başkanı 1500 oturulmayacak evler var ama insanlar çocuklarını hala mezarta büyütüyor diye açıklaması varmış. Ben bugün öğrendim.

Daha ne yaşayabiliriz bilmiyorum. Tarihin tekrar edeceği devrin tam üstüne mi denk geldik

Ya nasıl değil hocam. İstanbul belideyisi yıkılacak evleri fişlemiş 50 bin üzeri ağır ve orta derece evler 100bin gibi rakamlara dayanıyor. İçinde insanlar oturuyor emin misiniz?

Ya sen ne diyosun kanka ya
ne knk bir şey mi dedim 3 ay boyunca foruma girmemişsem ölmüşümdü bilin dedim ölemezmiyim depremde

Artık herkes yavaş yavaş istanbuldan ayrılmaya başlayacak akdeniz,ege ve iç anadolu bölgelerine göç edilecek

Arnavutköy-Eyüp-Sarıyer(Sarıyerin belli bir kısmı) yaşayanlar daha şanslı.
Silivri-B.Çekmece
Avcılar-Küçükçekmece
Maltepe-Kartal
Buralar sıkıntı bayağı.

ne knk bir şey mi dedim 3 ay boyunca foruma girmemişsem ölmüşümdü bilin dedim ölemezmiyim depremde
Neresindensiniz ki istanbulun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,760
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri