Sıkıntı yermiş be hocamkadıköy
Sıkıntı yermiş be hocamkadıköy
2019 İstanbul 5.8 depremini Avcılar'da yaşamış biri olarak çoğu bina riskli. O yüzden İstanbul'da oturan arkadaşlar vakit kaybeden bina risklerini ölçtürsün ve bina riskli ise harekete geçsinler. Bu işin şakası yok. Gerekirse İl dışına taşınsınlar.Prof. Dr. Naci Görür: "Artık sonlara yaklaştık. Marmara'da 7'nin üzerinde deprem olma olasılığı yüzde 80'lere çıktı. İstanbul depremi de Maraş depremi gibi eli kulağında. İstanbul depreme hazır mı dersen değil..." diye açıklama yaptı az önce arkadaşlar.İyice korkmaya başladım. Kimse kendisini düşünmez düşünen illa vardır ama ailem için çok endişelenmeye başladım bu son olaydan sonra. Ve bugün yapılan açıklamarda çok yakın diyorlar. Sizler ne düşünüyorsunuz deprem çantası hazır olan arkadaşlar var mı ?
çoğu yeri sıkıntı yani net diyemem ama kadıköy 1.derece deprem riskidndekadıköy
Öncelikle muhtemel bir deprem sonuçlarını herkes biliyor diye düşünüyorum. Binan8zın kolon ve kirişleri sağlamsa korkmanıza çok gerek yok.Ülkemiz deprem konusunda çok riskli sokaklar dar toplanma alanı yok (Bursa da yaşıyorum sokaklarda yeşil yok gök yüzünü göremiyorum) böyle bir durum acil durum ekilerini çok yavaşlatır.Ama bu deprem ecel denicek bir deprem değil yıllardır bu deprem olucak deniyor.Çogu bağışın organisazyonu İstanbul da yapıldı bunu da hesaba katın. Deprem sonrası içinse zenginler kaçar fakirler kalır malesef.Söylencek çok şey var ama bi faydası yokProf. Dr. Naci Görür: "Artık sonlara yaklaştık. Marmara'da 7'nin üzerinde deprem olma olasılığı yüzde 80'lere çıktı. İstanbul depremi de Maraş depremi gibi eli kulağında. İstanbul depreme hazır mı dersen değil..." diye açıklama yaptı az önce arkadaşlar.İyice korkmaya başladım. Kimse kendisini düşünmez düşünen illa vardır ama ailem için çok endişelenmeye başladım bu son olaydan sonra. Ve bugün yapılan açıklamarda çok yakın diyorlar. Sizler ne düşünüyorsunuz deprem çantası hazır olan arkadaşlar var mı ?
Hocam bu tespitten sonra binayi yapan kişiden destek alınıyor mu oturanlar mı yaptırıyor2019 İstanbul 5.8 depremini İstanbul'da yaşamış biri olarak çoğu bina riskli. O yüzden İstanbul'da oturan arkadaşlar vakit kaybeden bina risklerini ölçtürsün ve bina riskli ise harekete geçsinler. Bu işin şakası yok. Gerekirse İl dışına taşınsınlar.
İBB | Bina Tespiti - İstanbul Büyükşehir Belediyesi
İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı | Bina Tespiti - İstanbul Büyükşehir Belediyesibinatespiti.ibb.istanbul
O kadar takıntı ettim ki 7 ye kadar uyuyamıyorumÖncelikle muhtemel bir deprem sonuçlarını herkes biliyor diye düşünüyorum. Binan8zın kolon ve kirişleri sağlamsa korkmanıza çok gerek yok.Ülkemiz deprem konusunda çok riskli sokaklar dar toplanma alanı yok (Bursa da yaşıyorum sokaklarda yeşil yok gök yüzünü göremiyorum) böyle bir durum acil durum ekilerini çok yavaşlatır.Ama bu deprem ecel denicek bir deprem değil yıllardır bu deprem olucak deniyor.Çogu bağışın organisazyonu İstanbul da yapıldı bunu da hesaba katın. Deprem sonrası içinse zenginler kaçar fakirler kalır malesef.Söylencek çok şey var ama bi faydası yok
Sayg8lar