willen 20 w emberton 70+ w yazıyor çok fark yok mudurikisi de aynıymış sadece şarj süreleri farklı, sürekli marshall ürünlerinin tanıtımını yapan bir youtube kanalı incelemesini paylaşmış ikisinin de. ben taşıanbilirlik için willen 2 yi aldım.
willen 20 w emberton 70+ w yazıyor çok fark yok mudurikisi de aynıymış sadece şarj süreleri farklı, sürekli marshall ürünlerinin tanıtımını yapan bir youtube kanalı incelemesini paylaşmış ikisinin de. ben taşıanbilirlik için willen 2 yi aldım.
0850 222 56 56Arama ile siparis nasil oluyor arkadaslar bilgilendirebilecek var mi?
taksit olayı oluyor mu hocam0850 222 56 56
ara burayı 2 ye tıkla bekle bağlanınca almak istediğin modeli söyle fiyat öğren okeyse al
taksit olayı oluyor mu hocam
Bunu biliyorum hocam benim sorduğum arama ile alırken taksitte oluyor mu?
OluyorBunu biliyorum hocam benim sorduğum arama ile alırken taksitte oluyor mu?
Yok dediler siyahını aldım ben deArkadaşlar Bej renk Woburn 3 stokta yokmuş, doğru mu? Size de aynı bilgi verildi mi?
direkt sorgulamadan mı gittin yoksa internetten stok kontrolü yaptınmı gidiceğin mağazanınMağazalarda stok varsa yapıştırın, mağazadan aldım şimdi. Acton 2 sorguladık kasadan stokta var ama internet fiyatı değiştiği için 12.900 olmuş demek ki internette 4000 küsürken gitsem alabilirmişim.