hocam stockwell i kaça aldın acaba ben onun fiyatını takip etmedim
Küçük olanda Stok kritik mi tükenmek üzere mi ne yazıyordu cidden 1 tane kalmıştı diğerinde stok var diyordu 3 tane vardı. Az önce tükenmek üzere gösteren woburn 3 için gittim online satılmış kutuyu kasaya kadar götürdüm alamadım malesefdirekt sorgulamadan mı gittin yoksa internetten stok kontrolü yaptınmı gidiceğin mağazanın
bu fiyatlardan gidip magazadan alabiliyormuyuz.WOBURN III krem aldım, çok şık görünüyor. bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
Hocam aradığımda mağazadaki stokların bittiğini siyah rengin de kampanya stoğunun bittiğini söylediler alamazsınız muhtemelen artıkbu fiyatlardan gidip magazadan alabiliyormuyuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu fiyatlardan gidip magazadan alabiliyormuyuz.
bunu kacırdık artık ama bu tür kampanyalarda site üzerindeki fıyattan magazaya gidip alabiliyormuyuzHocam aradığımda mağazadaki stokların bittiğini siyah rengin de kampanya stoğunun bittiğini söylediler alamazsınız muhtemelen artık
Evet hocam arayıp sorarsınız varsa alırsınız, telefon ile sipariş de verebilirsiniz ben öyle yaptım siteye yetişemedim arayarak aldımbunu kacırdık artık ama bu tür kampanyalarda site üzerindeki fıyattan magazaya gidip alabiliyormuyuz