❌İndirim Bitti! Marshall hoparlörler efsane fiyatlar

IMG_9821.webp

Telefonla siyah woburn 3 aldım bunu iptal ediyorum

Woburn 3 aldım siyah renk 10400 tl civarına geldi 3 ay taksit akşam akşam yine kredi kartını bitirdik. :D Yardımcı olan herkese teşekkürler

Kacırdık mı

direkt sorgulamadan mı gittin yoksa internetten stok kontrolü yaptınmı gidiceğin mağazanın
Küçük olanda Stok kritik mi tükenmek üzere mi ne yazıyordu cidden 1 tane kalmıştı diğerinde stok var diyordu 3 tane vardı. Az önce tükenmek üzere gösteren woburn 3 için gittim online satılmış kutuyu kasaya kadar götürdüm alamadım malesef

son 9.40 da aradım krem woburn 3 stok bitik siyah için de kampanya bitti dediler bilginiz olsun

Emberton yerine stockwell alsaymışım keşke

Vatan bilgisayar istediğinde ne kadar sağlam indirim yapıyor görmüş olduk. Yazın yaptığı OEM indirimleri de çok iyiydi. Keşke ekonomi elverse de sürekli yapsalar böyle indirimler.

bu fiyatlardan gidip magazadan alabiliyormuyuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WOBURN III krem aldım, çok şık görünüyor. bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aradığımda mağazadaki stokların bittiğini siyah rengin de kampanya stoğunun bittiğini söylediler alamazsınız muhtemelen artık

Hocam aradığımda mağazadaki stokların bittiğini siyah rengin de kampanya stoğunun bittiğini söylediler alamazsınız muhtemelen artık
bunu kacırdık artık ama bu tür kampanyalarda site üzerindeki fıyattan magazaya gidip alabiliyormuyuz

bunu kacırdık artık ama bu tür kampanyalarda site üzerindeki fıyattan magazaya gidip alabiliyormuyuz
Evet hocam arayıp sorarsınız varsa alırsınız, telefon ile sipariş de verebilirsiniz ben öyle yaptım siteye yetişemedim arayarak aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri