Neler Yeni

Marshall major 4 mü yoksa Sennheiser HD 450BT mi

cinsvion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ege kenter
Merhabalar kulaklık almayı planlıyorum ve başlıktaki iki kulaklık arasında kalmış bulunmaktayım. Ağırlıklı olarak rock/metal dinlemekteyim. Aslında kulaklıkları deneyerek almayı planlıyordum fakat Marshall'ı hiçbiryerde bulamadım. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum lütfen paylaşırsanız çok sevinirim.

DieSpie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Taş
ikisini de denemiş birisi olarak söylüyorum, ikisininde ses olarak aman aman birbirinden farklı olduğunu söyleyemem fakat konfor olarak Sennheiser diyebilirim. Marshal ı denemek istersen Zuhal müzikte var haberin olsun.

cinsvion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ege kenter
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisini de denemiş birisi olarak söylüyorum, ikisininde ses olarak aman aman birbirinden farklı olduğunu söyleyemem fakat konfor olarak Sennheiser diyebilirim. Marshal ı denemek istersen Zuhal müzikte var haberin olsun.
Sennheiser kısmında ancnin cızırtı yaptığı ve kapatılamadığı söylenmiş o yüzden emin olamadım ayrıca Zuhal müziğin internet sitesinde stok yok yazıyor maalesef

DieSpie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan Taş
Sennheiser kısmında ancnin cızırtı yaptığı ve kapatılamadığı söylenmiş o yüzden emin olamadım ayrıca Zuhal müziğin internet sitesinde stok yok yazıyor maalesef
İkisini de uzun süreler test etme fırsatım olmadı maalesef, söyleyeceklerim maalesef bu kadar . Umarım aklında ki soru işaretlerini giderirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,235
Üyeler
166,344
Son üye
NeXis
Top Bottom