Yüce başbuğ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Kanka,Filmde adamlar gezegenden gezegene gidiyolar yani çok da şey etmemek lazım .Kanka çöp diyemezsin diyorlar. Ben de derim diyorum.
Kanka,Filmde adamlar gezegenden gezegene gidiyolar yani çok da şey etmemek lazım .Kanka çöp diyemezsin diyorlar. Ben de derim diyorum.
Eğlence olarak iyi filmler evet. Ancak mantık olarak 0 falandır benim için.ben şimdiden açıklayayım linci yumuşatmak için
Arkadaşlar marvel filmleri sadece ama sadece FANSERVİS'ten ibaret filmler. ben şahsen izlerken çok eğleniyorum ve endgame'i ağzım açık izlemiştim. Çöp diyemem ama iyi filmler değil
Kanka zaten süper kahraman filmlerinde mantık değil hikayeye bakacaksınEğlence olarak iyi filmler evet. Ancak mantık olarak 0 falandır benim için.
Fikirlere saygı duyarım ama filme hakaret etmen hoş değil.En az filmleri kadar çöp.
Kanka mesela insanlar Fenerbahçe Galatasaray fanı değil mi? Ama ikisi de diğer takıma çöp diyor. Ve kimse karışmıyor. Karşılık veriyorlar. Öbürü daha üstün bir gerekçeyle diğerinin daha kötü olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Çöp de işin esprisi. Çok kötü demiyorum da çöp diyorum.Fikirlere saygı duyarım ama filme hakaret etmen hoş değil.
Biz zaten linç etmiyoruz bazıları ediyor tabi amaArkadaşlar insanlar fikirlerini özgürce söyleyebilir.
Sırf sizin beğendiğiniz bir şeyi onlar beğenmiyor diye linçlemek zorunda değilsiniz.
O zaman çok kötü yaz da yanlış anlamayalımKanka mesela insanlar Fenerbahçe Galatasaray fanı değil mi? Ama ikisi de diğer takıma çöp diyor. Ve kimse karışmıyor. Karşılık veriyorlar. Öbürü daha üstün bir gerekçeyle diğerinin daha kötü olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Çöp de işin esprisi. Çok kötü demiyorum da çöp diyorum.
SAkin olun la ne taktınız ya fdjmgnsşdlfjkg.
Yok kanka sen takmadın da arkadaşlara gösterdin onu biliyorum. Onlar çok taktı ama .dTakmadım ki gösterdim sadece