Rammstein
80+ Silver
Oğlum bana göre çöp sevmiyorum a-aa. Size göre iyidir. Karışmam.abooo forumda bir sürü kişiye karşı filme çöp didim hawliyim
Oğlum bana göre çöp sevmiyorum a-aa. Size göre iyidir. Karışmam.abooo forumda bir sürü kişiye karşı filme çöp didim hawliyim
Kanka şimdi bu marvel evet bazı yerleri saçma ama bu çöp değildir aynı zamanda o captain marvel ve güçlü yani bütün marvel karakterleri arasında neredeyse en güçlü olanKanka, şu sarı kısa saçlı kadın son filmde gemiyi yarıp geliyor. Sonra eldiveni elden ele dolaştırıyorlar. Bu bana göre çöptür. Filimdir.
yok yok hawlisin senOğlum bana göre çöp sevmiyorum a-aa. Size göre iyidir. Karışmam.
film bilim kurgu filmi ne bekliyonuz acaba ?Kanka şimdi bu marvel evet bazı yerleri saçma ama bu çöp değildir aynı zamanda o captain marvel ve güçlü yani bütün marvel karakterleri arasında neredeyse en güçlü olan
Kanka sana göre çöpse birisi mesajını alıntıladığında çöp yazıp durma o zamanOğlum bana göre çöp sevmiyorum a-aa. Size göre iyidir. Karışmam.
Hay Allah'ım ya. Oğlum size göre dünyanın en iyisidir, bana göre çöptür. Bu kadar basit.yok yok hawlisin sen
Kanka çöp diyemezsin diyorlar. Ben de derim diyorum.Kanka sana göre çöpse birisi mesajını alıntıladığında çöp yazıp durma o zaman
Kanka ben zaten bütün filmleri neredeyse 2 kez izledim ben marvel hayranıyım kanka zaten süper kahraman filmi bekleme falan yokyok yok hawlisin sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
film bilim kurgu filmi ne bekliyonuz acaba ?
çok şükür benim gibi biriEn az filmleri kadar çöp.
hawlı oluyon de deKanka çöp diyemezsin diyorlar. Ben de derim diyorum.
Kanka linç geliyor ggwp.çok şükür benim gibi biri
He kanka hawli oluyorum he bitanem benim biricik arkadaşım he.hawlı oluyon de de
ben şimdiden açıklayayım linci yumuşatmak içinKanka linç geliyor ggwp.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He kanka hawli oluyorum he bitanem benim biricik arkadaşım he.