Neler Yeni

Marvel Rivals Çıktı !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Bir süredir beklediğim Marvel Rivals sonunda çıkış yaptı ve az önce oynama fırsatı buldum. Oyun beklentimin oldukça üstünde , Netasee Games oyunlarını pek sevmem ama bunu beğendim.
Grafikler güzel çizgi romanı andırıyor , optimizasyon konusunda imzadaki sistemle 2k ultrada oynadım hiçbir kasma donma olmadı , oyun yağ gibi akıcı. Venom oynamanızı tavsiye ederim baya op şuan.
Oyun bence olmuş , pay to win e döndürmezlerse gideri var tavsiye ederim.

Eleştirdiğim noktalar :
  • Karakter tasarımları daha iyileştirilebilir.
  • Haritalar dar , her yerde duvarlar var. Hareketli karakterleri kısıtlıyor.
  • Uçan kaçan karakterler olduğu için mapte özgürçe dolaşmak önemli , fakat bu yönde beni tatmin etmedi. Her yere tırmanamıyorsunuz , tırmanma hissiyatı iyi değil , venom - spider man gibi karakterlerin uçuş animasyonlarını beğenmedim.
  • Deadpool ve çoğu X Men ve Fantastik Dörtlü karakteri yok.

Oyunu indirmek için 👇

The Semih

80+ Gold
Bir süredir beklediğim Marvel Rivals sonunda çıkış yaptı ve az önce oynama fırsatı buldum. Oyun beklentimin oldukça üstünde , Netasee Games oyunlarını pek sevmem ama bunu beğendim.
Grafikler güzel çizgi romanı andırıyor , optimizasyon konusunda imzadaki sistemle 2k ultrada oynadım hiçbir kasma donma olmadı , oyun yağ gibi akıcı. Venom oynamanızı tavsiye ederim baya op şuan.
Oyun bence olmuş , pay to win e döndürmezlerse gideri var tavsiye ederim.

Eleştirdiğim noktalar :
  • Karakter tasarımları daha iyileştirilebilir.
  • Haritalar dar , her yerde duvarlar var. Hareketli karakterleri kısıtlıyor.
  • Uçan kaçan karakterler olduğu için mapte özgürçe dolaşmak önemli , fakat bu yönde beni tatmin etmedi. Her yere tırmanamıyorsunuz , tırmanma hissiyatı iyi değil , venom - spider man gibi karakterlerin uçuş animasyonlarını beğenmedim.
  • Deadpool ve çoğu X Men ve Fantastik Dörtlü karakteri yok.

Oyunu indirmek için 👇

İndiriyorum bende umarım kozmetik mantığı ile giderler pay to win olursa fazla yaşatmazlar bu oyunu. Live service olayına büyük tepki yapıyor oyuncular. Kült oyunlar hariç hiçbir oyun live service çıkmamalı.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İndiriyorum bende umarım kozmetik mantığı ile giderler pay to win olursa fazla yaşatmazlar bu oyunu. Live service olayına büyük tepki yapıyor oyuncular. Kült oyunlar hariç hiçbir oyun live service çıkmamalı.
Benim hoşuma gitti biraz karakterlere ve yeteneklere alışmak lazım sadece basit oyun aslinda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom