Neler Yeni

Marvel Spider-Man Türkçe Yama Önerisi

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
şuan kullandığım yama rezalet, çeviriler leş, bazı yerlerde çeviri yok, oyunun %42'sinde crash verip oyundan atıyor. Ücretsiz güzel bir yama var mı?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu adamların çevirileri el mi yoksa makine mi ?
makine ama çok iyi
şuan bunların çeviriyi kullanıyorum zaten ve rezalet ötesi hiç çevirmeselermiş daha iyiymiş. Bazı yerlerde çeviri yok, bazı yerler de direkt alt yazı yok, çeviri olan kısımları da güçlükle anlıyorum. Dediğim gibi bir de oyunun %42 sinde bir görevde oyundan atıyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Kaan
şuan bunların çeviriyi kullanıyorum zaten ve rezalet ötesi hiç çevirmeselermiş daha iyiymiş. Bazı yerlerde çeviri yok, bazı yerler de direkt alt yazı yok, çeviri olan kısımları da güçlükle anlıyorum. Dediğim gibi bir de oyunun %42 sinde bir görevde oyundan atıyor.
hikayeye önem veriyorsan ya türkçe anlatanlardan baka baka yap ya da 150tl falan verip anonymous al başka yok galiba.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
İnternette Google yazınca çıkar zaten onları denesene ben indirdim çok güzeldi ama hatırlayamıyorum. Başka sitedekileri dene.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
hikayeye önem veriyorsan ya türkçe anlatanlardan baka baka yap ya da 150tl falan verip anonymous al başka yok galiba.
valla yamayı kaldırıp bölümü geçip tekrar kurdum uğraşamam alt yazı harici yerleri çevirsin yeter. Alt yazıları da kelimeleri veriyor sen cümle kuruyorsun ama olsun idare edicez mecbur :,)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yamayı kaldır biraz oyna tekrar kur.
öyle yaptım

İnternette Google yazınca çıkar zaten onları denesene ben indirdim çok güzeldi ama hatırlayamıyorum. Başka sitedekileri dene.
tek virüssüz olan buydu hocam diğerleri çok virüslü maalesef

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
valla yamayı kaldırıp bölümü geçip tekrar kurdum uğraşamam alt yazı harici yerleri çevirsin yeter. Alt yazıları da kelimeleri veriyor sen cümle kuruyorsun ama olsun idare edicez mecbur :,)

öyle yaptım

tek virüssüz olan buydu hocam diğerleri çok virüslü maalesef
anladım yamalardan kolay kolay zarar gelecek virüsler olmaz sana kalmış nerden dersen 6 senedir torrentçiyim hangi link olursa olsun yamayı indirrim torrent tek site ama sabit.

Top Bottom