ben spider man alırdım , hogwarts ın hikayesi sönük diyorlar tabi senin tarzına görede değişir.almaya deger mı hogwarts ıle bunun arasında gıdıp gelıyorum
hocam remastered mı yoksa morales mı fıyat acısından morales dedım ama benım ıcın hıkaye onemlı degıl sehırde bos gezıntı ıcın alacagımben spider man alırdım , hogwarts ın hikayesi sönük diyorlar tabi senin tarzına görede değişir.
o zaman oynanış açısından senin açından da spiderman daha iyidir bencehocam remastered mı yoksa morales mı fıyat acısından morales dedım ama benım ıcın hıkaye onemlı degıl sehırde bos gezıntı ıcın alacagım
orası senin bileceğin iş artık , bence hikayeyede önem ver seçimini ona göre yaphocam remastered mı yoksa morales mı fıyat acısından morales dedım ama benım ıcın hıkaye onemlı degıl sehırde bos gezıntı ıcın alacagım
serbest gezme onemlı benım ıcın ıkısınde de aynıysa 100tl fazla vermenın mantıgı yok benım ıcınMiles morales oyunu oyunun yanında sadece dlc olabilir. Serbest gezme ikisinde de aynı.
Remasteredda en az 11 saat süren çok güzel bir hikaye var. Spiderman seven biri olarak en beğendiğim üç oyun arasında. Miles morales’i ise 2-3 oynadım ve sarmadı.
hocam şöyle anlatim miles morales devam oyunu gibi bişey bence önce ilk oyunu oynayın ama diyorsanız hikaye önemli değil adam dövcem falan bence miles morales o açıdan daha iyiserbest gezme onemlı benım ıcın ıkısınde de aynıysa 100tl fazla vermenın mantıgı yok benım ıcın
Remasteredi alın kesinlikle. Miles moralesin oyun süresi kısa dlc gibi kalıyor ilk oyunun yanında.serbest gezme onemlı benım ıcın ıkısınde de aynıysa 100tl fazla vermenın mantıgı yok benım ıcın
Miles Morales, Remastered'a göre çok kısa bir oyun. Miles Morales'in fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Remastered'ı al geç bana sorarsan.hocam remastered mı yoksa morales mı fıyat acısından morales dedım ama benım ıcın hıkaye onemlı degıl sehırde bos gezıntı ıcın alacagım
Remastered hikaye bakımından daha dolu miles morales yeminle dlc paketi gibi oyun sadece hikaye rushlarsan 5-6 saate biter hikayesihocam remastered mı yoksa morales mı fıyat acısından morales dedım ama benım ıcın hıkaye onemlı degıl sehırde bos gezıntı ıcın alacagım
miles morales hikayesi kötüalmaya deger mı hogwarts ıle bunun arasında gıdıp gelıyorum
Hikayeli oyun istiyorsan Hogwarts al Harry Potter sevmem ama bu oyunu beğendim.almaya deger mı hogwarts ıle bunun arasında gıdıp gelıyorum