Hocam ben başka bi arkadaşın gönderdiğiyle yaptımTrackerları güncelleyin. Gönderme hızını max 25 yapın.
İndirmediysen atabilirimhangi site özelden söyler misiniz hocam
Böyle aptalca bir yorum olabilir mi yaa.. Hiç sevmediğim dediği yol hırsızlık ve indirdiği oyunda çok sevmem dediği bir oyun. Sevmediğin şeyleri neden yapıyorsun?Şu ekonomi yüzünden hiç sevmediğim bir yola başvurucam gibi duruyo maalesef. Spider Man zaten çok sevmem bir de 500lira da veremem bir oyuna öğrenciyim çalışmıyorum bu paraları nasilvereyim bir oyuna. Maalesef bende korsana kayiyorum artık hangi site olduğunu soyleyebilirmisiniz
Lan oyun oynamak hakkim degil mi hırsızlık diyosun ya şu korsan oyunlardaki hırsızlık muhabbetini gerçek hırsızlara (ülkeyi bu hale getirenlere) uapmiyosunuz ayrıca soyliyim oyunu korsan oynamamak için Instagram'da gordufum tanımadığım biriyle aile paylaşımıyla oyniyicam sırf korsan oynamamak için yani korsan hırsızlıksa steamin aile paylaşımı da hırsızlık ben para vermeden oynamış olucam aile paylaşımıylaBöyle aptalca bir yorum olabilir mi yaa.. Hiç sevmediğim dediği yol hırsızlık ve indirdiği oyunda çok sevmem dediği bir oyun. Sevmediğin şeyleri neden yapıyorsun?
sal kk önemli değil indir gitsin her şeyi herkes çok mu düzgün yapıyor sanki alabildiğin oyunu al alamadığını alma istiyorsan crack oyna ben mesela forza 4 ve 5 var ikisi için de indirim takip etmiştim indirimde almıştım ama artık çok ulaşılmaz oldular spider mani crack kurdum aile paylaşımı sevmiyorum benLan oyun oynamak hakkim degil mi hırsızlık diyosun ya şu korsan oyunlardaki hırsızlık muhabbetini gerçek hırsızlara (ülkeyi bu hale getirenlere) uapmiyosunuz ayrıca soyliyim oyunu korsan oynamamak için Instagram'da gordufum tanımadığım biriyle aile paylaşımıyla oyniyicam sırf korsan oynamamak için yani korsan hırsızlıksa steamin aile paylaşımı da hırsızlık ben para vermeden oynamış olucam aile paylaşımıyla
Çalış yada para biriktir mesela ben bi kaç yıl oynayamayacağım bu oyunu.
Oynamiyim mi olm sırf ekonomi kötü diye ben eğlenmemek zorunda mıyım ne alaka ya sırf pahalı diye eğlenmemem mi gerekiyo çıkın şu kafadan bı ya bastakiler yüzünden dolar 20ye çıkıyo ve zaten benim dışarda eğlenme hakkımı elimden aliyo ve tek eğlenme yolu olan bu yolu da alamıyoruz artık sadece parası olanların mi eğlenmeye hakkı var bu nasıl mantik
Gerçek hırsızlara yapmıyorsunuz derken Sen neye göre beni yargıladın burda ? Gerçek hırsızlık nedir ayrıca senin yalan mı Yaşınız kaç bilmiyorum ama ilerde anlarsınız bu durumu diye tahmin ediyorum. Aile paylaşımı ile oynayacaksan oyna yine okey. Bu steam'in sana verdiği bir haksa sorun yok ama elalemin adamı sana hizmet olsun diye oyunu kırıyor sizde ağzınızda salya aka aka '' Heeğğğ torreente düşmüş beğlerr koşun'' diye saldırıyorsunuz. YAZIIIIK KAFANIZA.Lan oyun oynamak hakkim degil mi hırsızlık diyosun ya şu korsan oyunlardaki hırsızlık muhabbetini gerçek hırsızlara (ülkeyi bu hale getirenlere) uapmiyosunuz ayrıca soyliyim oyunu korsan oynamamak için Instagram'da gordufum tanımadığım biriyle aile paylaşımıyla oyniyicam sırf korsan oynamamak için yani korsan hırsızlıksa steamin aile paylaşımı da hırsızlık ben para vermeden oynamış olucam aile paylaşımıyla
Yolladım özeldenLink atar mısın hocam