Neler Yeni

🔥 Marvel's Spider-Man Remastered Kırıldı!

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
hızlı ve öfkeli

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Şu ekonomi yüzünden hiç sevmediğim bir yola başvurucam gibi duruyo maalesef. Spider Man zaten çok sevmem bir de 500lira da veremem bir oyuna öğrenciyim çalışmıyorum bu paraları nasilvereyim bir oyuna. Maalesef bende korsana kayiyorum artık hangi site olduğunu soyleyebilirmisiniz
Böyle aptalca bir yorum olabilir mi yaa.. Hiç sevmediğim dediği yol hırsızlık ve indirdiği oyunda çok sevmem dediği bir oyun. Sevmediğin şeyleri neden yapıyorsun?

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
link varmı

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Böyle aptalca bir yorum olabilir mi yaa.. Hiç sevmediğim dediği yol hırsızlık ve indirdiği oyunda çok sevmem dediği bir oyun. Sevmediğin şeyleri neden yapıyorsun?
Lan oyun oynamak hakkim degil mi hırsızlık diyosun ya şu korsan oyunlardaki hırsızlık muhabbetini gerçek hırsızlara (ülkeyi bu hale getirenlere) uapmiyosunuz ayrıca soyliyim oyunu korsan oynamamak için Instagram'da gordufum tanımadığım biriyle aile paylaşımıyla oyniyicam sırf korsan oynamamak için yani korsan hırsızlıksa steamin aile paylaşımı da hırsızlık ben para vermeden oynamış olucam aile paylaşımıyla

Lan oyun oynamak hakkim degil mi hırsızlık diyosun ya şu korsan oyunlardaki hırsızlık muhabbetini gerçek hırsızlara (ülkeyi bu hale getirenlere) uapmiyosunuz ayrıca soyliyim oyunu korsan oynamamak için Instagram'da gordufum tanımadığım biriyle aile paylaşımıyla oyniyicam sırf korsan oynamamak için yani korsan hırsızlıksa steamin aile paylaşımı da hırsızlık ben para vermeden oynamış olucam aile paylaşımıyla
sal kk önemli değil indir gitsin her şeyi herkes çok mu düzgün yapıyor sanki alabildiğin oyunu al alamadığını alma istiyorsan crack oyna ben mesela forza 4 ve 5 var ikisi için de indirim takip etmiştim indirimde almıştım ama artık çok ulaşılmaz oldular spider mani crack kurdum aile paylaşımı sevmiyorum ben

BabaVoss7

80+ Silver
Beyler türkçe yaması varmı göremedim ama.ücretsiz yok sanırım

Newkan

80+ Bronze
Çalış yada para biriktir mesela ben bi kaç yıl oynayamayacağım bu oyunu.

Oynamiyim mi olm sırf ekonomi kötü diye ben eğlenmemek zorunda mıyım ne alaka ya sırf pahalı diye eğlenmemem mi gerekiyo çıkın şu kafadan bı ya bastakiler yüzünden dolar 20ye çıkıyo ve zaten benim dışarda eğlenme hakkımı elimden aliyo ve tek eğlenme yolu olan bu yolu da alamıyoruz artık sadece parası olanların mi eğlenmeye hakkı var bu nasıl mantik

Kardeşim yorma kendini at gözlüğü ile bakıyorlar hayatına bunlar sağını solunu göremedikleri için böyle konuşuyorlar kafana göre takıl yurt dışında adam minimum asgari ücret 2000$ alıp en baba oyunlara 3-5 dolar veriyor. O yüzden bu kadar kasmayın. 500 TL bir oyuna verebilen varsa tuzu kuru insandır. Herkesin tuzu kuru değil o parayı veremiyor diye de oynamamak zorunda değil kimse.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Uygunsuz davranış
Gerçek hırsızlara yapmıyorsunuz derken :D Sen neye göre beni yargıladın burda ? Gerçek hırsızlık nedir ayrıca senin yalan mı :D Yaşınız kaç bilmiyorum ama ilerde anlarsınız bu durumu diye tahmin ediyorum. Aile paylaşımı ile oynayacaksan oyna yine okey. Bu steam'in sana verdiği bir haksa sorun yok ama elalemin adamı sana hizmet olsun diye oyunu kırıyor sizde ağzınızda salya aka aka '' Heeğğğ torreente düşmüş beğlerr koşun'' diye saldırıyorsunuz. YAZIIIIK KAFANIZA.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,200
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537
Top Bottom