Yardım MARVELS SPIDERMAN 2 FRAME GENERATION AÇINCA KAPANIYOR

marceline_27

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
922
Başlıkta belirttiğim gibi bu lanet oyun yani bitirdim bir şekilde frame generation açmadan ama fps düşük. Ayarları da düşürmek istemiyorum çünkü kötü geliyor gözüme yüksek ayarlara alıştığım için. Ayrıca neden ben ekran kartımın teknolojisini kullanamıyorum. Frame generation açtığımda oyun ekte olan hatayı veriyor ve kapanıyor. Oyunda ilerlerken belli bir yere kadar bu hatayı vermedi ve frame generation açık bir şekilde oynadım bir süre. Bir yerden sonra hiç düzelmedi frame generation açamıyorum ve bu benim canımı oldukça fazla sıkıyor. Oyuna kaç tane güncelleme geldi ve hiçbirinde sorun düzelmedi. Oyun çıkar çıkmaz alıp oynadım ve en başından beri bu sorunu çekiyorum sadece bir kere belli bir süre kullanabildim. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran kartımda sorun olabilir mi? GPU-Z verilerini de bıraktım. Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Önerilere açığım.

1744746361439.png
1744746436820.png

Oyun orijinaldi değil mi?

fsr 3.1 de çöküyor muydu? Ben de o da oluyordu mesela. hiçbir türlü açamıyordum.

Birazcık bakınmayla sorunun driver problemi olduğunu öğrendim.

Indiana Jones ile gelen driver'a rollback atarsanız Display Driver Uninstaller ile, çözülüyormuş.

Birazcık bakınmayla sorunun driver problemi olduğunu öğrendim.

Indiana Jones ile gelen driver'a rollback atarsanız Display Driver Uninstaller ile, çözülüyormuş.
Ben de aslında bu tarz bir şeye rastladım, redditte okuduğum ve şu driver sürümünü kurarsanız sorun olmaz diye bir şey okumuştum. Bu da sorunu çözmemişti ama. Biraz daha geç çöktü ama yine de çöktü. İndiana jones ile gelen driver sürümü nedir?

Ben de aslında bu tarz bir şeye rastladım, redditte okuduğum ve şu driver sürümünü kurarsanız sorun olmaz diye bir şey okumuştum. Bu da sorunu çözmemişti ama. Biraz daha geç çöktü ama yine de çöktü. İndiana jones ile gelen driver sürümü nedir?
566.36 yazıyor. Deneyin, yine olmaya devam ediyorsa başka bir çözüm deneriz.

Geri