Hocam internette çok fazla var hangisini almam daha makul?Masada çivi gibi delici aletler de kullanılıyor.Alın bir tane kestirin yada kesin.
Hangisi daha kaliteli bilgim yok.Hocam internette çok fazla var hangisini almam daha makul?Masada çivi gibi delici aletler de kullanılıyor.
Beyler, bayanlar masamı korumak için karbon fiber arıyorum ve kendi masamın boyutuna göre bir türlü bulamadım.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Masamın boyutu: 60x85
Sağolun hocam.Eng Karbon Folyo Siyah 1.kalite 100*127 Cm.1 Metre Boynda Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eng Karbon Folyo Siyah 1.kalite 100*127 Cm.1 Metre Boynda yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eng Karbon Folyo Siyah 1.kalite 100*127 Cm.1 Metre Boynda Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eng Karbon Folyo Siyah 1.kalite 100*127 Cm.1 Metre Boynda yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2 kişiyle kolayca yapılabiliyor, daha önce de yapmıştık arkadaşla.bu gerçek karbon ürün değil. Fiyatı bu kadar uygun olamaz. Ama masa için gayet uygun bir ürün. Başka seçenek muhtemelen olmaz. Bu üründen alıp güzelce kesmek ve yapıştırmak gerek.
benim attığımı alıp kapla gerçek karbon fiber bulamazsın zatenBeyler, bayanlar masamı korumak için karbon fiber arıyorum ve kendi masamın boyutuna göre bir türlü bulamadım.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Masamın boyutu: 60x85
2 kişiyle kolayca yapılabiliyor, daha önce de yapmıştık arkadaşla.