Masa Konusu için Yeni Bir Yol buldum Sizce Nasıl

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,878
Bir masa alıcaktim çoğu kişi biliyor boyatmayı düşünüyordum masanın fiyatının 2 kat artması üzerine marangoza yaptırmaya karar verdim. Marangoz için örnek ararken veya uygun fiyatlı bir şey ararken aşağı daki masayı buldum fiyatı 1800Tl lakin marangoza yaptıracağım
Sizce nasıl ? Kasayı monitörü aynı yere koyacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@sami şahin

@EnverPasha

@TECHNO @intel pentium

Ekler

• Screenshot_2021-03-17-22-03-55-597.jpg
    Screenshot_2021-03-17-22-03-55-597.jpg
    264 KB · Hit: 72
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Lan masa çok güzel

Olum bu masaya 1800 verilmez ölçülerini odana göre yaparsan varya mükemmel bir şey çıkabilir ortaya ben odama 2 m yatay 1 m boy bir masa yaptırıcam bakalım yaparsam çok iyi olucak

Masa aşırı iyi , ideal boy ölçüne göre yaptırt bu arada :)

sanayiye git demircilerle konuş onlarda bu tarz profil demirler mevcut şu masanın demir iskeleti ne kadar tutar diye araştır fiyat al yakınlarında da pvc mobilya işi yapanlarla görüş onlarda uygun bir fiyat derler. eğer böyle yaparsan masan çok sağlam olur bakma sen internet sitelerindekilere görsel muhteşem ama çok dandik ürünler sağlam değil gezip fiyat almaya bak

sanayiye git demircilerle konuş onlarda bu tarz profil demirler mevcut şu masanın demir iskeleti ne kadar tutar diye araştır fiyat al yakınlarında da pvc mobilya işi yapanlarla görüş onlarda uygun bir fiyat derler. eğer böyle yaparsan masan çok sağlam olur bakma sen internet sitelerindekilere görsel muhteşem ama çok dandik ürünler sağlam değil gezip fiyat almaya bak
Hocam tahtalar için mobilyacı hazır lakin demirler aklıma takılmıştı onu da şimdi sizin sayenizde hallettim sağolun

Hocam tahtalar için mobilyacı hazır lakin demirler aklıma takılmıştı onu da şimdi sizin sayenizde hallettim sağolun
dedigim gibi yapacagın şeyin fotosunu göster ölçülerini kağıda yaz fiyat çıkarırlar sana birde mutlaka bir iki demirciye sor yinede sen :)

masa güzel ama pahalı be aliminyum profiller var onlardan yapsan daha ucuza gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri