Masa Önerisi

Hocam o hangi marangozmuş bana kapıyı 10kdan açtılar
Sadece ayaklarına 5 6k istiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende bunun antrasit olanı var. Şanslıyım sanırım bendeki sallanmıyor ama insanlar sallanıyor diye şikayet etmiş yorumlarda, bilgin olsun diye belirteyim dedim
Buda güzel duruyor aslında üstünde bi kasa bi monitör mü var hocam sizde eğer bu ikisiyle sallanmıyorsa iyi

Bide alttaki raf kısmı ister sağa ister sola mı kuruluyor nasıl oluyo

Sadece ayaklarına 5 6k istiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buda güzel duruyor aslında üstünde bi kasa bi monitör mü var hocam sizde eğer bu ikisiyle sallanmıyorsa iyi

Bide alttaki raf kısmı ister sağa ister sola mı kuruluyor nasıl oluyo
Üstünde kasa ve monitör var. Dediğim gibi bendeki sallanmıyor daha doğrusu özellikle sallamadıkça sallanmıyor. Elinle sallarsan sallanır elbette ama o zaman da dengede duruyor bir ayağı kısa vs gibi bir durum yok.

Rafı ister sağa ister sola kurabilirsin ama öncesinde planlaman lazım yoksa benim gibi söküp tekrar yapman gerekir 😅

Ekler

• IMG_0723.webp
    IMG_0723.webp
    1.3 MB · Hit: 6
Üstünde kasa ve monitör var. Dediğim gibi bendeki sallanmıyor daha doğrusu özellikle sallamadıkça sallanmıyor. Elinle sallarsan sallanır elbette ama o zaman da dengede duruyor bir ayağı kısa vs gibi bir durum yok.

Rafı ister sağa ister sola kurabilirsin ama öncesinde planlaman lazım yoksa benim gibi söküp tekrar yapman gerekir 😅
Çok güzel duruyor ms2 alacaltım ama arada kaldım ms2 daha geniş gibi bu biraz dar ama yeteri kadar boyda tam olarak aslında bide rafı var bilemedim hangisini alsam elleyip malzeme kalitesini karşılaştırabilmek iyi olurdu ikisini

60x120 senin masa demi hocam

Çok güzel duruyor ms2 alacaltım ama arada kaldım ms2 daha geniş gibi bu biraz dar ama yeteri kadar boyda tam olarak aslında bide rafı var bilemedim hangisini alsam elleyip malzeme kalitesini karşılaştırabilmek iyi olurdu ikisini

60x120 senin masa demi hocam
Evet bu masa 120x60. Yalnız fotoğrafta göründüğü gibiyse Ms2 daha kallavi oturaklı bir modele benziyor. Bendekini çok uygun bir fiyata geldiği için almıştım, bütçen kısıtlıysa diye opsiyon olması için paylaşmak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,967
Üyeler
199,465
Son üye
Soldiers

Geri