Neler Yeni

Yardım Masamı yükseltmek istiyorum.

Masa tablasının bağlandığı yerden yükseltme yapabilirsin belki ahşap takozlar kullanıp. Ayrıca sistemi komple taşıyacak altlıklar satılıyor aliexpress'te o şekilde de çözüm olabilir. Tablanın altından yaptığın yükseltme estetiği de bozmamış olur. Tabii uygunsa.

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Masa tablasının bağlandığı yerden yükseltme yapabilirsin belki ahşap takozlar kullanıp. Ayrıca sistemi komple taşıyacak altlıklar satılıyor aliexpress'te o şekilde de çözüm olabilir. Tablanın altından yaptığın yükseltme estetiği de bozmamış olur. Tabii uygunsa.
sallanmaması için destekler var alt kısımda onlar engelliyor oradan mudahale etmemi. Sistemi taşıyacak atlık derken nasıl bir şey lınk atabılır misin?

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Aldığım oyuncu koltuğu yüksek kaldığı icin bilgisayar masamı yükseltmek istiyorum. 5x5cmlik demir alt plakalı 4 adet bacağa sahip.Direk yapıştırma yada geçirmeli bir aparat ek bacak tarzı bir şey var mı 10 15 cm yükseletebilecek yada başka önerileriniz?
aliminyum ayak çok yüksek gelmişti plastik ayağını almıştım baya kısalmıştı birde amasörü en kısa boydan alrısan baya kısalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,625
Üyeler
165,384
Son üye
simgemsi
Top Bottom