Neler Yeni

Masaüstü bilgisayara internet verme

vainsifer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Şimşek
Modem bilgisayarıma uzak olduğu için direkt olarak ethernet kablosu bağlamak istemiyorum. Kablosuz bağlanınca da internetin genel hızı ve oyunlarda ping, loss rezalet oluyor. Bunu halletmek için bir yönetm var mıdır?

chade

80+ Bronze
google a wifi güçlendirici yazıp cihazın ne olduğunu, ne işe yaradığını öğrenebilirsin. aklına yatarsa hangi wifi güçlendiriciyi almalıyım diye konu açarsın. ben daha önce bu cihazlardan denemedim. ethernetle bağlanmak kadar stabil performans vermiyordur ama işini görür belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erkan
Elektrik prizleri de internet alabilirsin ben belli bir zaman kullandım işe yarıyor ama kablo gibi olmuyor kablosuz ne kadar iyi olursa olsun kablo gibi olmuyor sonuç kabloya doğru gidiyor mesafe çok mu uzun

vainsifer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektrik prizleri de internet alabilirsin ben belli bir zaman kullandım işe yarıyor ama kablo gibi olmuyor kablosuz ne kadar iyi olursa olsun kablo gibi olmuyor sonuç kabloya doğru gidiyor mesafe çok mu uzun
mesafe uzun hocam kablo ethernet çekmem sıkıntılı bir iş. bilgin var mıdır bilmiyorum ama şu tip cihazlara ethernet kablosu takıp bilgisayara bağlamak işe yarar mı? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-modu-wi-fi-4-menzil-genisletici-1092217.html

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
efe araci
wifi çok sıkıntılı iş oyunlarda fazla ping kesilmeler anlık ping artışları %100 verim alamama gibi çok fazla sıkıntısı var ethernet tek çözüm gibi.

chade

80+ Bronze
google a wifi güçlendirici yazıp cihazın ne olduğunu, ne işe yaradığını öğrenebilirsin. aklına yatarsa hangi wifi güçlendiriciyi almalıyım diye konu açarsın. ben daha önce bu cihazlardan denemedim. ethernetle bağlanmak kadar stabil performans vermiyordur ama işini görür belki.
@Farex bro sen kimsin ve neden benim mesajlarıma haha atıyorsun? daha önce de yaptın. bu mesajda komik olan nedir?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Mert

OrkunJJ

80+ Silver

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Mert
Kardeşim her konuda bildiğini sanıp yalan yanlış şeyler öneriyorsun yada söylüyorsun olay bu.

Kullandın mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,302
Üyeler
169,272
Son üye
TheKarahan96
Top Bottom