Masaüstü bilgisayara internet verme

10 metre civarı
10 metremi benim evde 25 metre ethernet kablosu var oradan 8 gigabyte ethernette gidiyor oradan 15 metrede diğer pcye ama hiç kablosuz ağ olayı yok. Sen kablo olayını sevmiyorsun galiba kolayı var yatık kablolar var onlardan al geç duvar dipinde yürütirsün yada kablo kanalı al o şekilde cek

Kesin çözüm...

Kesinlikle ,kabloluya yakın performans veriyor.
Fiyat yüksek olabilir .sıfır alınmak zorunda değil. 500tl ye sahibinden alınabilir. Ben 200 e almıştım

10 metremi benim evde 25 metre ethernet kablosu var oradan 8 gigabyte ethernette gidiyor oradan 15 metrede diğer pcye ama hiç kablosuz ağ olayı yok. Sen kablo olayını sevmiyorsun galiba kolayı var yatık kablolar var onlardan al geç duvar dipinde yürütirsün yada kablo kanalı al o şekilde cek
kapının altından geçirebileceğim kalınlıkta ince kablolar var mı bilmiyorum ama varsa işimi çözer . onun dışı kabloluk problem yok.

mesafe uzun hocam kablo ethernet çekmem sıkıntılı bir iş. bilgin var mıdır bilmiyorum ama şu tip cihazlara ethernet kablosu takıp bilgisayara bağlamak işe yarar mı? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-modu-wi-fi-4-menzil-genisletici-1092217.html
Hızı çok düşürüyor, ve ms artıyor. Bağlantı dalgalanması çok fazla oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim her konuda bildiğini sanıp yalan yanlış şeyler öneriyorsun yada söylüyorsun olay bu.
Adam verilebilecek en mantıklı tavsiyeyi vermiş

Sizin dediğiniz şeyler 2.4 ghz bandında olacak şeyler. Paraya kıyıp 5ghz veya 6ghz bir cihaz alırsa böyle şeyler yaşanmaz.

10 metre için değmez
Kaç metre için değer peki ? Wifi asıl kısa mesafeler içindir. Uzak mesafelerde kaybı azaltmak için kablo kullanılır. Wifi uzak mesafede bi halta yaramaz zaten güçlü antenleri yoksa.

Kardeşim her konuda bildiğini sanıp yalan yanlış şeyler öneriyorsun yada söylüyorsun olay bu.
''Kardeşim her konuda bildiğini sanıp yalan yanlış şeyler öneriyorsun'' :D yalan yanlış şeyle söylüyorsun dediğin şey ne acaba aşırı merak ettim. wifi güçlendiricinin ne olduğunu araştır, mantıklı bulursan hangi cihazı alabilirim diye danış demişim adama. daha ne diyebilirim? ayrıca eğer nasanın kendine özel ürettiği ütopik bir cihaz falan kullanmıyorsan muhtemelen hernangi bir wifi cihazı direkt modeme kabloyla bağlanmak kadar stabil ve iyi performans vermez. çok çok yakın performans verebilir ama kabloyla bağlanmak kadar iyi olacağını düşünmüyorum. bir konuda eksik bilgim olabilir ya da sadece kendi tecrübe ettiğim kadarıyla yorumladığım için çok kapsamlı bir yorum yapamayabilirim bir olay hakkında ama bu senin her şeyde yalan yanlış şeyler söylüyorsun diyebileceğin anlamına gelmiyor. belki de senin doğru bildiğin şeyler yanlıştır ve aslında doğrusu benim dediğim gibidir? forumun genel amacı birbirimize bilmediğimiz konular hakkında bilgi vermek zaten. yanlış bir şey diyorsam hayır hocam aslında doğrusu şöyle diyebilirsin. 11 yaşında çocuk gibi ahahah bu yanlış bilgi verdi hahahah bu yanlış bir şey dedi hahahha diyerek mi dolaşıyorsun sitede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,389
Üyeler
192,318
Son üye
unixes.edits
Geri