Kankam indirimde şu an, direk al.Arkadaşlar selam. Oyunlarıma yer yetmiyor. Masaüstüm için m2 1tb SSD Tavsiyeniz var mı bütçe max 1500
Anakart:H510M PRO
İşlemci: i5 11400F
970 EVO Plus almak daha mantıklı.Kankam senin anakartın max 4000mb/sn destekliyor, boşuna pahali bir ssd alma. Bütçen 1500 ise kaliteye odaklansan iyi olur, hızı zaten yeteli çoğunun. Attığım tam yetiyor dediklerime.
Öylemi?970 EVO Plus almak daha mantıklı.
Öylemi?
Kanka 980 daha yeni bir model değilmi? Baktığım bir kaç yerde de daha iyi bir performans verdiğini görüyorum. Daha yeni nesil teknolojiler de kullanılmıyormu?Daha büyük dosyalar ve daha uzun ömürde 970 Evo Plus daha iyi.
970 Evo Plus her şeyiyle daha iyi sayılır. 980' in tek avantajı daha az ısınması. 970 Evo Plus ise genel yapı ve kontrolcü olarak daha iyi. Ayrıca biraz daha hızlı. Bir şey daha yeni diye daha iyi olmuyor. 6500XT vs 5500XT 8GB da 5500XT 8GB bir çok oyunda 6500xt' yi üzebiliyorKanka 980 daha yeni bir model değilmi? Baktığım bir kaç yerde de daha iyi bir performans verdiğini görüyorum. Daha yeni nesil teknolojiler de kullanılmıyormu?
Tamamdır kankam, hız olarak daha iyi diyorsun, daha az ısınması tolere edilebilir ekstra soğutmalarla ile, ama hızı arttıramayız diyorsun. Böyle diyince mantıklı geldi. Belli testlerde o zaman ısındığı için max performansını veremedi. Soğutulduğu halde daha yüksek performans verecektir dediğine göre.970 Evo Plus her şeyiyle daha iyi sayılır. 980' in tek avantajı daha az ısınması. 970 Evo Plus ise genel yapı ve kontrolcü olarak daha iyi. Ayrıca biraz daha hızlı. Bir şey daha yeni diye daha iyi olmuyor. 6500XT vs 5500XT 8GB da 5500XT 8GB bir çok oyunda 6500xt' yi üzebiliyor