Masaüstü için bluetoothlu konsol lazım

alpharh

80+
Reaksiyon skoru
50
arkadaşlar masa üstünden fifa 23 oynuyorum bluetooth özelliği yok tabi masa üstü olunca ben kablo ile konsolu bağlayıp oynuyordum oda aşırı kısıtlıyor beni kambur durarak oynamak zorunda kalıyorum ben bu kablo işini bırakıp bluetooth ile oynamak istiyorum bu oyunu arkama yaslanarak bana bi çözüm bulun ya çok canımı sıkmaya başladı bu durum

arkadaşlar masa üstünden fifa 23 oynuyorum bluetooth özelliği yok tabi masa üstü olunca ben kablo ile konsolu bağlayıp oynuyordum oda aşırı kısıtlıyor beni kambur durarak oynamak zorunda kalıyorum ben bu kablo işini bırakıp bluetooth ile oynamak istiyorum bu oyunu arkama yaslanarak bana bi çözüm bulun ya çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Bütçe nedir dostum?

Dualsense ya da xbox controller tercih edebilirsin. Fiyatları takip edersen 1300-1500 civarına ikisinide bulabilirsin
link atabilir misin bide benim bu sorunumu kesinlikle çözecek bir alet felan yok mu pcye takacağım bluetooth özelliği olarak kullanabileceğim bir şey

link atabilir misin bide benim bu sorunumu kesinlikle çözecek bir alet felan yok mu pcye takacağım bluetooth özelliği olarak kullanabileceğim bir şey
Senin kullandığın kolda Bluetooth var ama pc de mi yok? Yoksa tam tersi mi? Ek olarak şuan muhtemelen stokta yoktur. Burayı takip edersen denk gelirsin indirimlere

Senin kullandığın kolda Bluetooth var ama pc de mi yok? Yoksa tam tersi mi? Ek olarak şuan muhtemelen stokta yoktur. Burayı takip edersen denk gelirsin indirimlere
hocam pcde yok kendi konsolumda zaten bluetooth özelliği var ama tabi bağlanamıyorum pcde olmadığı için anca kablo ile oynayabiliyorum bana konsoldan çok konsolu bağlayacak bir bluetooth özelliği lazım :D

Bilgisayarında wifi de yok o zaman
Post automatically merged:

Wifi kartı
masaüstü bilgisayar kullanıyorum bluetooth olarak girdiğimde bi ekran açılıyor tabii ki ama bluetooth olarak bir cihazı bağlayamıyorum anca kablo ile bağlayabiliyorum bilgisayara bluettoh özelliğini getirecek bir alet lazım usb gibi yani

masaüstü bilgisayar kullanıyorum bluetooth olarak girdiğimde bi ekran açılıyor tabii ki ama bluetooth olarak bir cihazı bağlayamıyorum anca kablo ile bağlayabiliyorum bilgisayara bluettoh özelliğini getirecek bir alet lazım usb gibi yani
Onu anladım, bilgisayarında wifi de yok dimi? İnternete de kablosuz bağlanamıyorsun yani

Pc de bluetooth yoksa ilk önce bluetooth 5.0 al sonra sahibinden garantili uygun fiyata 9.nesil xbox gamepad al

yok hocam kablo ile bağlanıyorum internete aynen wifi yok

önerebileceğiniz bluettoh 5.0 var mı?
O zaman wifi kartı al. Geçen gün kuzenime önerdiğim bir model vardı. Sanada önereyim

O zaman wifi kartı al. Geçen gün kuzenime önerdiğim bir model vardı. Sanada önereyim
Wifi kartı deme sebebim pc de Bluetooth wifi kartı ile beraber gelir. yani wifi kartı alınca hem Bluetooth hem wifi özelliği kazanırsın

yok hocam kablo ile bağlanıyorum internete aynen wifi yok

önerebileceğiniz bluettoh 5.0 var mı?
Asus kablosuz adaptörü
Bu linkteki ürün hem wifi 6 hem Bluetooth 5.2 içeriyor. Anakart modelin nedir dostum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,287
Üyeler
190,889
Son üye
amneisac
Geri