Neler Yeni

Masaüstü İçin Hoparlör Tavsiyesi

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Bütçe
150
Selamlar, son ses kullanacak değilim. Bassları tizleri iyi olsa beni idareten götürebilecek bir hoparlör arıyorum. Logitech Z120 için iyi deniyor. Bu tarz bir şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder, mutlu yıllar dilerimSS.

Son düzenleme:

Juiclair0

80+ Silver
Selamlar, son ses kullanacak değilim. Bassları tizleri iyi olsa beni idareten götürebilecek bir hoparlör arıyorum. Logitech Z102 için iyi deniyor. Bu tarz bir şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder, mutlu yıllar dilerimSS.
150 tl ?

Kadir_1987

80+ Silver
Adama 150 tl ye hoparlör olurmu iması ile soru işareti neden koyuyorsun ?
Ya var de göster ya da yok de.
Ya da cevap bile verme.
Millet ile dalga geçermişcesine soru işareti koymak da moda oldu...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, son ses kullanacak değilim. Bassları tizleri iyi olsa beni idareten götürebilecek bir hoparlör arıyorum. Logitech Z102 için iyi deniyor. Bu tarz bir şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder, mutlu yıllar dilerimSS.
Buradan kendine ve bütçene göre bulabilirsin ;)

Juiclair0

80+ Silver
Adama 150 TL ye hoparlör olurmu iması ile soru işareti neden koyuyorsun ?
Var de ya da yok de.
Ya da cevap bile verme.
Millet ile dalga geçermişcesine soru işareti koymak da moda oldu...

Buradan kendine ve bütçene göre bulabilirsin ;)
sevgili kadir_1987 gereksiz asabiyete gerek yok adam belki bir 0 atmayı unuttu logitech z modelleri pahalı olduğu için sıfır atmayı unutmuş olabilir dedim bir daha kendi kendine yükselip triplere girmezsen sevinirim. Ve bas tiz dediği içinde 1500 civarı bi ürün arıyor sandım bidaha olmasın kardeşim. Keskin sirke küpüne zarar ;)

Kadir_1987

80+ Silver
Uygunsuz davranış
sevgili kadir_1987 gereksiz asabiyete gerek yok adam belki bir 0 atmayı unuttu logitech z modelleri pahalı olduğu için sıfır atmayı unutmuş olabilir dedim bir daha kendi kendine yükselip triplere girmezsen sevinirim. Ve bas tiz dediği içinde 1500 civarı bi ürün arıyor sandım bidaha olmasın kardeşim. Keskin sirke küpüne zarar ;)
Birdaha olmasın derken.
Beni o ufacık beynin ile tehdit mi ediyorsun sen ?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok dayı dolar. https://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-logitech-z120-1-1-1-2-w-fiyati,518785.html al bu da linki..

Usta senin bu tripler doğuştan mı? Logitechin yukarıda attığım linkteki gibi de ürünü mevcut. Bu takındığın tavır senden çok şey eksiltir. Ne kadar olduğu da tartışılır ama neyse. Demem o ki en azından yazmış olduğum örneği inceleyip 150 tl mi dolar mı ya da 150 mi 1500 mü ona bakabilirsin.

Kadir_1987

80+ Silver
yok dayı dolar. https://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-logitech-z120-1-1-1-2-w-fiyati,518785.html al bu da linki..

Usta senin bu tripler doğuştan mı? Logitechin yukarıda attığım linkteki gibi de ürünü mevcut. Bu takındığın tavır senden çok şey eksiltir. Ne kadar olduğu da tartışılır ama neyse. Demem o ki en azından yazmış olduğum örneği inceleyip 150 TL mi dolar mı ya da 150 mi 1500 mü ona bakabilirsin.
Maalesef.
Millet de sanıyor ki biz millete takıyoruz.
Millet takıntılı ve problemli ama etrafındakinde hata arıyorlar.
Allah iyi etsin ne diyelim ;)

Son düzenleme:

Juiclair0

80+ Silver

Usta senin bu tripler doğuştan mı? Logitechin yukarıda attığım linkteki gibi de ürünü mevcut. Bu takındığın tavır senden çok şey eksiltir. Ne kadar olduğu da tartışılır ama neyse. Demem o ki en azından yazmış olduğum örneği inceleyip 150 TL mi dolar mı ya da 150 mi 1500 mü ona bakabilirsin.
ben 150 tl ? yazdığımda bir örnek varmıydı ?

Birdaha olmasın derken.
Beni o ufacık beynin ile tehdit mi ediyorsun sen ?
sana ne desem az moron, Yoksaydım.

Juiclair0

80+ Silver

Z Serisi ve fiyatları 150 tlmi diye sormam anormalmi :D sizin gibilerin bu forumda takılması forumu gözümden düşürüyor.
örnek attım diyor birde 80 gram fıstıxx marka ranch soslu fıstık kadar beyniniz var yoksayarsanız sevinirim beni sizin gibilerin konularını görmesem daha iyi. Ek olarak insan evladı gibi evet 150 tl deseydin 15 tl daha koy bunu al diyecektim lütfen beni yoksayın :D

Ekler

• zort.PNG
    zort.PNG
    80.4 KB · Hit: 54
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    388.9 KB · Hit: 83

Juiclair0

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Vardı tabii ki. Başlık ve bütçeye baktıysan yazık.
başlıkta 150 tl yazmıyor konuda TL bile yazmıyor bi sıfır eksik yazmış olabilmeni düşünerek 150 tl yazdım beyin yoksunu yaratıklar yoksayın beni.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Z Serisi ve fiyatları 150 tlmi diye sormam anormalmi :D sizin gibilerin bu forumda takılması forumu gözümden düşürüyor.
örnek attım diyor birde 80 gram fıstıxx marka ranch soslu fıstık kadar beyniniz var yoksayarsanız sevinirim beni sizin gibilerin konularını görmesem daha iyi. Ek olarak insan evladı gibi evet 150 TL deseydin 15 TL daha koy bunu al diyecektim lütfen beni yoksayın :D
Herif harbi ***** ya.

Ekler

• 1640940712917.png
    1640940712917.png
    144.8 KB · Hit: 52
Top Bottom