Neler Yeni

Masaüstü İçin Hoparlör Tavsiyesi

Kadir_1987

80+ Silver
Z Serisi ve fiyatları 150 tlmi diye sormam anormalmi :D sizin gibilerin bu forumda takılması forumu gözümden düşürüyor.
örnek attım diyor birde 80 gram fıstıxx marka ranch soslu fıstık kadar beyniniz var yoksayarsanız sevinirim beni sizin gibilerin konularını görmesem daha iyi. Ek olarak insan evladı gibi evet 150 TL deseydin 15 TL daha koy bunu al diyecektim lütfen beni yoksayın :D
Z serisine ucuz diyen olmadı ki.
Ucuz modelleri de var dedik.
Sen anlayamıyorsun.
Belli birşeyler eksik içeri de ya da yok ;)

Juiclair0

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Sen yoksay ben de raporlayayım seni ;)
Terbiyeni alamamışsın ailenden !
Herif harbi ***** ya.
eğer sen bu hoparlorde bana basları ve tizleri iyi hissettirsin diyorsan AÖDQSDAĞPDÖQWĞEPDAÖSĞASDÖAPSODMÖQĞWASD
anladın kardeşim sen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Z serisine ucuz diyen olmadı ki.
Ucuz modelleri de var dedik.
Sen anlayamıyorsun.
Belli birşeyler eksik içeri de ya da yok ;)
abi sen beyin yoksunumusun bilerekmi yapıyorsun dedimki adam belki bir 0 eksik yazdı emin olayım ona göre öneride bulunayım hemen havlamaya başladın sen sus artık.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
eğer sen bu hoparlorde bana basları ve tizleri iyi hissettirsin diyorsan AÖDQSDAĞPDÖQWĞEPDAÖSĞASDÖAPSODMÖQĞWASD
anladın kardeşim sen.
1640940872460.png
2 kelimeye cümlenin anlamını kaçırmış. Okuma, anlama desen sıfır. Git azcık kitap mitap oku. Zaten senin de önerebileceğin şey internetten araştır en pahalı bütçeye yakın ne varsa onu öner olurdu heralde. Eyvallah ki anlaşamadık. :d

Kadir_1987

80+ Silver
anladın kardeşim sen.

abi sen beyin yoksunumusun bilerekmi yapıyorsun dedimki adam belki bir 0 eksik yazdı emin olayım ona göre öneride bulunayım hemen havlamaya başladın sen sus artık.
Adamın butcesinden ve kararlarindan sanane kocum.
Edepsizlik etme.
Defol git.

Kadir_1987

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle 2 kelimeye cümlenin anlamını kaçırmış. Okuma, anlama desen sıfır. Git azcık kitap mitap oku. Zaten senin de önerebileceğin şey internetten araştır en pahalı bütçeye yakın ne varsa onu öner olurdu heralde. Eyvallah ki anlaşamadık. :d
Allah rızası için bırak gitsin.
İşleri güçleri pislik ve kaos.
Alamadıkları sevgiyi burada arıyorlar.

Juiclair0

80+ Silver
Allah rızası için bırak gitsin.
İşleri güçleri pislik ve kaos.
Alamadıkları sevgiyi burada arıyorlar.
kaosmu adama 150 tl ? yazdığım için dul karılar gibi dırdır etmeye başladın şimdi gelmiş bana ötüyorsun konu sahibi evet 150 tl yazsa insan gibi önerimi yapacağım.

Kadir_1987

80+ Silver
anladın kardeşim sen.

Ailenin sana öğrettiği şeyden mi bahsediyorsun !!!

Juiclair0

80+ Silver

Juiclair0

80+ Silver
ikinizide yoksaydım ceviz tüketin, iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,051
Üyeler
163,425
Son üye
tuvaletdelen335