Neler Yeni

Masaüstü İçin Hoparlör Tavsiyesi

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
ikinizide yoksaydım ceviz tüketin, iyi günler.
AHAHAHHAH anırdım resmen. Tek kabahatın o fiyat bandında logitech ürünü olduğunu bilmemen. Garip tavrınla milleti eleştirmen. Tek diyeceğin şey kusura bakma kardeşim ben böyle bir model olduğunu bilmiyordum. Buyur bu da iyi bir modeldir demek. Ama gel gelelim cahille sohbet edince konu buralara geliyor. Özür dilemek, özeleştiri yapmak güzel şeylerdir. Tavsiye ederim. :)

Kadir_1987

80+ Silver
AHAHAHHAH anırdım resmen. Tek kabahatın o fiyat bandında logitech ürünü olduğunu bilmemen. Garip tavrınla milleti eleştirmen. Tek diyeceğin şey kusura bakma kardeşim ben böyle bir model olduğunu bilmiyordum. Buyur bu da iyi bir modeldir demek. Ama gel gelelim cahille sohbet edince konu buralara geliyor. Özür dilemek, özeleştiri yapmak güzel şeylerdir. Tavsiye ederim. :)
Yahu profil foto'suna baktığın da zaten herşeyi özetliyor.
Bir de gelmiş beni tehdit ediyor :)
Neyse ki defoldu gitti.
Yahu diyeceksin ki 150 tl mi 1.500 tl mi.
Ama demez çünkü çocuğun amacı farklı.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Neyse ki defoldu gitti.
Yahu diyeceksin ki 150 TL mi 1.500 TL mi.
ya kanka şunu salın bi tane daha bebe var kendileri bir şey biliyomuş gibi koca karı gibi dır dır yapıyolar denediğim şey hakkında bile laf atıyolar hiç denememiş kişiler boş beleş insanlar boşverin o daha merdivenin başında çıkmayı bilmiyor aranızda çok mesafe var salın agalarım cahil insanları ellerine almışlar bir telefon/pc herkese laf atma çabaları çocukları boş verin çocuk demek bile fazla çocuklar bile nasıl davranması gerektiğini biliyor fakat bunlar bilmiyor boşverin.
siz ne yaptınız bulabildiniz mi iyi bir model

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Neyse ki defoldu gitti.
Yahu diyeceksin ki 150 TL mi 1.500 TL mi.
aslında yokmuş gibi yapıp basacaksın engeli. Kendi kendine 150tllik ürün mü olur demek isteiş ve küçüksermişcesine, 150? yazmış. şunu yazmak kadar aşşağılık bir şey yok. Bu fiyat bandında bass'ları tizleri en iyi, seçenek olarak sunulabilecek bir öneri istemiş arkadaş. Cidden aile terbiyesi şart, insanın kendisini yetiştirmesi de bunun yanında ciddi faktör. Hayır gittikleri okulda da mı öğretmenleri, hocaları bir şey öğretmiyor. Anlamıyorum gerçekten. :)

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
aslında yokmuş gibi yapıp basacaksın engeli. Kendi kendine 150tllik ürün mü olur demek isteiş ve küçüksermişcesine, 150? yazmış. şunu yazmak kadar aşşağılık bir şey yok. Bu fiyat bandında bass'ları tizleri en iyi, seçenek olarak sunulabilecek bir öneri istemiş arkadaş. Cidden aile terbiyesi şart, insanın kendisini yetiştirmesi de bunun yanında ciddi faktör. Hayır gittikleri okulda da mı öğretmenleri, hocaları bir şey öğretmiyor. Anlamıyorum gerçekten. :)
yani 150? yerine 150tl olduğuna emin misin yoksa bir tane 0 yanlış mı yazdın demek zor mu arkadaş anlamıyorum ben bi değişikleri boş verin takmaya değmez başka konuda bir kuşun ölmesine gülen biri ne kadar insan olabilir insani davranışlar beklemeyin şöylelerinden :)

Kadir_1987

80+ Silver
Önlerine veriyorlar pc'yi.
Ellerine veriyorlar telefonu.
Ceplerine veriyorlar parayı.
Benden uzak olsun diyor aileleri.
Sonra burada milletin başına bela oluyor edepsizler.
Bunlardan çok ama çok var.
Normal de terbiyesiz ve edepsiz kişileri görünce şaşırmamız gerekirken,düzgün insan görunce şaşırır olduk yemin ederim.
Allah iyiliklerini versin de düzelsinler inşaallah.
Temennim iyi yön de sonuçta hepsi kardeşimiz ya da arkadaşımız fakat bu yazdığım iyi niyetli cümlelerden bile rahatsız olan çıkacaktır.
Artık dua ediyorum onlar için yoksa laf anlatamıyorsun ve gerçekten sıkıldım.
Ailelerin umursamadıkları çocuklarına ben mi öğreteceğim edebi ve adabı.
Hayatta tecrübe ettikçe öğrensinler de görsünler bakalım gerçek dünyanın klavye başında olmadığını.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Selamlar, son ses kullanacak değilim. Bassları tizleri iyi olsa beni idareten götürebilecek bir hoparlör arıyorum. Logitech Z120 için iyi deniyor. Bu tarz bir şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder, mutlu yıllar dilerimSS.
Konuya dönecek olursak Z120 bana marka adıyla satılmaya çalışan güçsüz, yetersiz bir hoparlör gibi geliyor. Rampage, Mikado gibi ürünlere göz atabilirsin daha yüksek güç aynı fiyatlara bulunabiliyor. Mikado kullanıyorum ve çok memnunum, marka tanıdık değil diye ön yargılı davranmamanızı tavsiye ederim.

@Kadir_1987 @Yigit06 Arkadaşlar devam ettirmenin anlamı yok. Önerilerinizi yapın, arkadaş yararlansın konu amacına ulaşsın.

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Önlerine veriyorlar pc'yi.
Ellerine veriyorlar telefonu.
Ceplerine veriyorlar parayı.
Benden uzak olsun diyor aileleri.
Sonra burada milletin başına bela oluyor edepsizler.
Bunlardan çok ama çok var.
Normal de terbiyesiz ve edepsiz kişileri görünce şaşırmamız gerekirken,düzgün insan görunce şaşırır olduk yemin ederim.
Allah iyiliklerini versin de düzelsinler inşaallah.
Temennim iyi yön de sonuçta hepsi kardeşimiz ya da arkadaşımız fakat bu yazdığım iyi niyetli cümlelerden bile rahatsız olan çıkacaktır.
Artık dua ediyorum onlar için yoksa laf anlatamıyorsun ve gerçekten sıkıldım.
Ailelerin umursamadıkları çocuklarına ben mi öğreteceğim edebi ve adabı.
Hayatta tecrübe ettikçe öğrensinler de görsünler bakalım gerçek dünyanın klavye başında olmadığını.
Ailesi bile illallah etmiş. Yine suç ailesinde, sen gitsin benden uzak olsun da, ne yaparsa yapsın kafasında çocuğun tasmasını çıkarıp salarsan, bu biraz da ailesinin hatasıdır yani. Yine çocuktur diyip geçiyorum bir şekilde deneyimler bazı şeyleri.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
ya kanka şunu salın bi tane daha bebe var kendileri bir şey biliyomuş gibi koca karı gibi dır dır yapıyolar denediğim şey hakkında bile laf atıyolar hiç denememiş kişiler boş beleş insanlar boşverin o daha merdivenin başında çıkmayı bilmiyor aranızda çok mesafe var salın agalarım cahil insanları ellerine almışlar bir telefon/pc herkese laf atma çabaları çocukları boş verin çocuk demek bile fazla çocuklar bile nasıl davranması gerektiğini biliyor fakat bunlar bilmiyor boşverin.
siz ne yaptınız bulabildiniz mi iyi bir model
pek yararlı bir konu olmadı..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya dönecek olursak Z120 bana marka adıyla satılmaya çalışan güçsüz, yetersiz bir hoparlör gibi geliyor. Rampage, Mikado gibi ürünlere göz atabilirsin daha yüksek güç aynı fiyatlara bulunabiliyor. Mikado kullanıyorum ve çok memnunum, marka tanıdık değil diye ön yargılı davranmamanızı tavsiye ederim.

@Kadir_1987 @Yigit06 Arkadaşlar devam ettirmenin anlamı yok. Önerilerinizi yapın, arkadaş yararlansın konu amacına ulaşsın.
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,594
Üyeler
168,463
Son üye
altugscrp
Top Bottom