Masaüstü kargolama ücreti

Ridvanakt

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar Şanlıurfada kendime ait masaüstü bilgisayarım var ve şu an istanbul ‘da yaşıyorum. Kargo ile buraya göndermeyi düşünüyorum ancak ücreti çok tutar mı diye düşünüyorum. İçerisinde klavye, mouse, monitör, kasa bulunmakta. Hepsinin köpüğü kutusu duruyor. Düzgün bir şekilde zarar almadan gelebilir bence ancak fiyatları bilmiyorum. Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi

babam mont kargoladı 150 TL tutmuş yanlış hatırlamıyorsam. bilgisayar daha ağır ve kapladığı alan daha büyük güzel bir fiyat çıkar herhalde

Merhaba arkadaşlar Şanlıurfada kendime ait masaüstü bilgisayarım var ve şu an istanbul ‘da yaşıyorum. Kargo ile buraya göndermeyi düşünüyorum ancak ücreti çok tutar mı diye düşünüyorum. İçerisinde klavye, mouse, monitör, kasa bulunmakta. Hepsinin köpüğü kutusu duruyor. Düzgün bir şekilde zarar almadan gelebilir bence ancak fiyatları bilmiyorum. Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi
Ağırlığına göre bir fiyat verirler.
Kargo firmalarının kendi sitelerinden öğrenebilirsin kaç ₺ olacağını.

hocam iş gereği kargo çok gönderiyoruz ve alıyoruz 200 250tl yazar gibi düşünüyorum fakat anlaşması olan bir tanıdığınız varsa 90-100tl ye kapatabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam iş gereği kargo çok gönderiyoruz ve alıyoruz 200 250tl yazar gibi düşünüyorum fakat anlaşması olan bir tanıdığınız varsa 90-100tl ye kapatabilirsiniz
normal müşterilere abartılı fiyat yazıyorlar

Otogara gidip anlaşabilirlerse daha uyguna getirebilirler. Ama sağlam kalır mı orasını bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,417
Üyeler
197,189
Son üye
mefeee
Geri