Masaüstü mikrofon önerisi

Reaksiyon skoru
151
kullanıyorum ve memnunum hem güzel ayağı da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama kulak içi kulaklık bağlamanı önermem

Etiket bildirimi düşmemiş niyeyse.
GK65 diğerlerinden açık ara daha iyi ve f/p konumunda, alınabilir tek seçenek. Aynı şekilde tizler ve frekans aralığı haricinde GK50'den de daha iyi. Biraz fazlasına Thronmax Dome Plus da tercih edilebilir, diğer türlü en mantıklı seçenek Happy Hour'da GK65 kovalamak. Şu anki fiyatına hala alınabilir durumda ama geçtiğimiz Salı bedavaya yakın fiyattaydı. Önümüzdeki hafta tekrar düşecektir diye tahmin ediyorum.

Etiket bildirimi düşmemiş niyeyse.

GK65 diğerlerinden açık ara daha iyi ve f/p konumunda, alınabilir tek seçenek. Aynı şekilde tizler ve frekans aralığı haricinde GK50'den de daha iyi. Biraz fazlasına Thronmax Dome Plus da tercih edilebilir, diğer türlü en mantıklı seçenek Happy Hour'da GK65 kovalamak. Şu anki fiyatına hala alınabilir durumda ama geçtiğimiz Salı bedavaya yakın fiyattaydı. Önümüzdeki hafta tekrar düşecektir diye tahmin ediyorum.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim, mikrofona kulaklık bağlayıp kullanmam mümkün mü?

48v adaptörlü bm800 var bende yayın yaptığım zamanlarda kullanıyordum memnundum

F/P ürünü arıyorsanız razer seiren v3 mini kullanıyorum aşırı memnunum sesi epey iyi alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,683
Üyeler
188,468
Son üye
Muratkaraforum
Geri