2.000TL bütçede mikrofon önerisi

exist.one

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Bütçe
2000
Emin misiniz hocam performanslar nasıldır? Bu bütçe için en iyi olur mu sizce olacaksa da ilki mi sizce ikincisi mi?
Söylediklerimden emin olmasam neden öneride bulunayım? Daha iyileri olsa onları önerirdim.
Görüntü veya rengi önemli değilse Rosa'yı tercih edebilirsiniz, yanına boom arm fayda sağlar. Fiyatlarına göre gayet iyiler, ses kaliteleri yakın.

Söylediklerimden emin olmasam neden öneride bulunayım? Daha iyileri olsa onları önerirdim.
Görüntü veya rengi önemli değilse Rosa'yı tercih edebilirsiniz, yanına boom arm fayda sağlar. Fiyatlarına göre gayet iyiler, ses kaliteleri yakın.
Anladım hocam rengi önemli o yüzden Thonet olanı düşünüyorum teşekkürler, ben de bir kerelik alacağım için iyi olsun istiyorum o yüzden emin misiniz dedim yanlış anlamayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de hocam üstüne tıklayınca mute özelliği bu mikrofonda var mı acaba? Ondan istiyordum da özellik olarak.

Anladım hocam rengi önemli o yüzden Thonet olanı düşünüyorum teşekkürler, ben de bir kerelik alacağım için iyi olsun istiyorum o yüzden emin misiniz dedim yanlış anlamayın.
Anladım, sorun yok )) Fiyatına göre gayet güzel sonuç veren mikrofonlar önerdiklerim.
Yakın zaman Boya K3'ün fiyatı bütçe dahiline düşmüş. Ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi, ayrıca ENC özelliği de bulunuyor; ses kalitesini güzel koruyor. Gürültü engelleyici yazılım kullanmak yerine mikrofondan açmayı tercih ederseniz ve çok-yönlü kutup desenini de kullanmayacaksanız değerlendirebilirsiniz. VX320'de de gürültü engelleme özelliği var ancak K3'teki kadar iyi değil.

Bir de hocam üstüne tıklayınca mute özelliği bu mikrofonda var mı acaba? Ondan istiyordum da özellik olarak.
K3 ve VX320'de dokunmatik mute tuşu bulunuyor. Rosa'da ise ayar tekerleğini ortaya getirince sessize alınıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,760
Üyeler
186,537
Son üye
shamz
Geri