Bende 300 liraya almistim ayni cihazi genelde kulaklik kullanildigi icin koseye atiliyor. Param güvende de zaten problem olursa iade şansınız oluyor.Fiyat neden öyle sizce çok ucuz değil mi? Bir sıkıntı olmasın ?
Bende 300 liraya almistim ayni cihazi genelde kulaklik kullanildigi icin koseye atiliyor. Param güvende de zaten problem olursa iade şansınız oluyor
Rica ederim hayırlı olsun. Oda içi normal kullanım için fazlasıyla yeterli gelecektir.Aldım ürünü bakalım, tavsiye için teşekkürler
Ürün elime ulaştı gerçekten inanılmaz. Z213 yazıyorum internete 2500 den aşağı yok bu üründen nasıl 350 ye aldım hala şaşkınım.Rica ederim hayırlı olsun. Oda içi normal kullanım için fazlasıyla yeterli gelecektir.
Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın. İkinci elde bazı ürünlerde çok ciddi makas farkı var. Değerlendirmek lazım.Ürün elime ulaştı gerçekten inanılmaz. Z213 yazıyorum internete 2500 den aşağı yok bu üründen nasıl 350 ye aldım hala şaşkınım.
şu reisler bile kaç para olmushttps://www.hepsiburada.com/logitech-s120-2-0-stereo-hoparlor-siyah-pm-bd49702 önerecektim ama epey zam gelmiş .