silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Sizce masaüstü satıp laptop almak mantıklı mı yoksa yine masaüstü mü toplayım?
Bunu yapmak istiyorum aslında ama bütçem maks 3K.He bütçen 15000 tldir alırsın bir laptop bir tanede 144 hz büyük monitör evde monitör kurarsın dışarıda laptop kullanırsın tabi oyunlarda masaüstü kadar performansı olmaz
3k monitör dahil mi toplayacaksınBunu yapmak istiyorum aslında ama bütçem maks 3K.
144Hz monitörüm var. Ekipman (klavye vs) de var. Sadece cihazın kendisi lazım.3k monitör dahil mi toplayacaksın
Masaüstü al oyun için alıcaksan laptop fazla ısınır fln canını sıkabilir ilerde144Hz monitörüm var. Ekipman (klavye vs) de var. Sadece cihazın kendisi lazım.
O zaman olmazsa ben şu Core 2 Duolu kasayı alayım uygun fiyata. Laptoplar çok ısınabilir dediğiniz gibi.Masaüstü al oyun için alıcaksan laptop fazla ısınır fln canını sıkabilir ilerde
Apu sistem toplayabilirseniz daha geleceği olan bir sistem olur 3000 tlyede toplanabilir diye tahmin ediyorumO zaman olmazsa ben şu Core 2 Duolu kasayı alayım uygun fiyata. Laptoplar çok ısınabilir dediğiniz gibi.
Ekran kartsız almayı düşünüyorum zaten. Kart fiyatları pahalı geldi birazApu sistem toplayabilirseniz daha geleceği olan bir sistem olur 3000 tlyede toplanabilir diye tahmin ediyorum
İtopyaya bir bak ben ordan topladım bazı parçaları iyi indirim var anakart ssd ve psudaEkran kartsız almayı düşünüyorum zaten. Kart fiyatları pahalı geldi biraz