Masaüstü vs Dizüstü bilgisayar

Messinin Ronaldosu

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Bütçe
15.500
Merhaba Arkadaşlar bilgisayar alacağım Masaüstü dizüstü karar veremedim çoğunlukla oyun oynayacağım (GTA5, Rust, The forest, Pubg, Hikayeli oyunlar vs.) Dizüstü ise bütçem 15.500, masaüstü ise monitör dahil 15.000. Güzel önerilerinizi bekliyorum.

Masaüstü VS Dizüstü BİLGİSAYAR?

Merhaba Arkadaşlar bilgisayar alacağım Masaüstü dizüstü karar veremedim çoğunlukla oyun oynayacağım (GTA5, Rust, The forest, PUBG, Hikayeli oyunlar vs.) Dizüstü ise bütçem 15.500, masaüstü ise monitör dahil 15.000. Güzel önerilerinizi bekliyorum.

İkisinin de avantajları kadar dejavantajları da var. Temel isteğin taşınabilir mi taşınmaz mı olmalı? Zaten bu iki bilgisayarı birbirinden ayıran en önemli faktör bu.

Merhaba Arkadaşlar bilgisayar alacağım Masaüstü dizüstü karar veremedim çoğunlukla oyun oynayacağım (GTA5, Rust, The forest, PUBG, Hikayeli oyunlar vs.) Dizüstü ise bütçem 15.500, masaüstü ise monitör dahil 15.000. Güzel önerilerinizi bekliyorum.

Performans olarak masaüstü daha iyi fiyat olarakta masaüstü bilgisayarın parçaları daha ucuz. örneğin 15k'ya rtx 3060 masaüstü pc toplanabilirken 3050 laptop zar zor bulunuyor.
taşımak senin için çok önemli değilse masaüstü

Eğer bir yere taşımayacaksan masaüstü al ama sağa sola götüreceksen laptop al bide laptopla masaustu bileşenleri farklı masaustu olan 3050 laptopunkinden daha guclu

Oyun için laptop önermem, tabi asıl amaç oyunsa.

Yok asıl amacım başka ama arada oyun da oynarım dersen laptop alınabilir.

Peki anladım ozaman 12k kasa, 3k monitör bilgisayar önerebilir misiniz?.

Geri